Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Cytat od Durendal: „A Poziomka to jeszcze żyje i gra? ” a wymyślili już esperal od ogame ? ma wbity harpun do tej gry jak my
Cytat od KrecikMax: „ps.Eliminator czemu edytowales posta z powodu slowa kase ??? ” wiele osób mogło by to odebrać w sposób niewłaściwy
gratulacje , ludzie to mają farta
gratulacje jedyne słuszne miejsce dla cyganów to recki jeszcze raz gratuluje
gratulacje od razu rozbić błąd w obliczeniach :)) każdemu może sie to zdarzyć
gratulacje dla agresora ze sie nie poddaje jak latam po pijaku to nic nie pilnuje i sie udaje miałes pecha i tyle następnym razem prze lotem pij daje efekkty
gratulacje ale po co ten urlop ładna farma by była a tu pies ogrodnika :((
gratulacje dla agresora i ofiary no może dla ofiary pakiet na odbudowę pije ktoś mam wino egri bikawer znana marka z przeszłości
gratulacje trzeba odświeżać częściej :))
jadanie pulpetów na noc jest nie zdrowe lepiej sie napić aaa gratulacje
gratulacje , a jednak coś było :)))
mój ulubiony sojusz w reckach aż sie łezka w oku kręci gratulacje dla agresora
gratulacje to i tak dobrze ze recki puściłeś na właściwe kordy :))
gratulacje proszę zwrócić uwagę obrończy zeby nie wyzywał innych moim nickiem
ehhhhhh sąsiad mnie uprzedził co zrobić trzeba gratulować
Dnia 31-01-2020 03:56:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor von Lamus [Harley Q] ________________________________________________ Niszczyciel 4.030 Reaper 4.000 _________________________________________ Obrońca Punisher [R32] ________________________________________________ Mały transporter 4.521 Duży transporter 2.630 Lekki myśliwiec 3.743 Ciężki myśliwiec 2.695 Krążownik 432 Okręt wojenny 382 Recykler 291 Sonda szpiegowska 17.831 Bombowiec 102 Satelita słoneczny 2.111 Niszczyciel…
gratulacje , ładnie i tłusto szkoda tej sondy
już sie budują tego mi nikt nie zabierze a flote pewnej nocy ktoś zajuma :))
gratulacje ładny świąteczny poranek