Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-70 z 70.

• Manchester United

GoToSleep - - Piłka Nożna

Czy ManU wygrywa czy przegrywa i tak zawsze będę z nimi Mecz mi się podobał, ale tak jak wspominaliście sędzia noo.. Sami wiecie.. Czy kogoś kupi ? Liczę tutaj na Silve i Ville, tymbardziej, że Valencia jest otwarta na ich transfery. No niestety.. Cheslsea jak zwykle tylko jedną akcją wygrywa mecz i o to oczywiście Terry musiałbym iść do tego wlnego heh Może Arsenal się odgryzie za MU na Cfc. DAMY RADĘ !

• Manchester United

Na pewno też tak będzie, ale jednak kiedyś to się skończy. Także osobiście nie przepadam za Murinho, ale jednka on ma ten spokój (chociaż nie zawsze). Ciężko wytypować kogoś innego na jego miejsce.

• Manchester United

Napewno nie będzie już takie samo. Inny trener to inne podejście do drużyny. Jak dla mnie to SAF mógłby być nieśmiertelny.

• Manchester United

Cytat od Yamato Damashi: „SAF nigdy nie powiedział ani słowa o swoim zastępcy. Mourinho sam wypalił z propozycją objęcia MU. Obawiam się że się nie doczeka. Czytałem parę artykułów które sugerowały bardziej skromnych trenerów, którzy nie szastają pieniędzmi i odnoszą sukcesy bez drużyny marzeń. Tak jak kiedyś SAF! Mówiło się w poprzednim sezonie o Moysie z Evertonu, ale w tym już nie spisuje się rewelacyjnie. Szczerze to ja nie widzę nikogo na jego miejsce. Co tam Ronaldy, Tevezy, Cantony, Beckh…

• Manchester United

No szczerzę to sobie tak "marzę" by Silva doszedł do ManU Myślę, że bardzo by się przydałten transfer. Jedynie jedno mnie zastanawia... Co będzie jak Fergi odejdzie na emeryturkę...

• Manchester United

Kto wie, może Obertan coś pokarze, może młody Tosić, a może Young ? Tego nie wiemy, ale nadzieje są ogromne.

• Manchester United

No Obertan uratował ManU Myślę, że Ferguson zmobilizuje drużynę i w najmocniejszym składzie wyjdzie na mecz w Premiership Myślę, że Obertan może pojawi się w tym spotkaniu i zprawi niespodziankę

• Manchester United

Hehe, no niestety Obertan się nie spisał tak super jak spodziewali siętego inni, ale ja dobrze oceniam jego grę. Ważne 3 pkt. Teraz nie można sobie pozwolić na przegraną, gdyż do Chelsea 2pkt straty, a po piętach depcze Arsenal

• Manchester United

Cytat od SzOK: „:) Pragnę dodać tu jeszcze cos waznego . Co z obertanem ? Kiedy zadebiutuje w barwach MU ? Widziałem filmiki w necie i powiem szczerze, że chłopak z przyszłością Co do ronaldo ... Pfff, niech sie wypcha tym realem Zobaczymy za pare lat czy dalej bedzie tam szczesliwy ... :)” Ostatnio czytałem, że miał zadebiutować, ale niestety się nie doczekałem. Zobaczymy Póki co dobrze spisuje się w meczach rezerw, tak samo jak młody Tosić Ronaldo jak dla mnie skończy jak Ronaldinho

• Manchester United

Od początku wierzyłem w to, że MU poradzi sobie w premiership/LM bez C.Ronaldo. Jak można zauważyć Valencia spisuje się znakomicie Mam nadzieję, że w tym sezonie ManU powalczy o 3-cią już potrójną koronę