Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 70.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „Zresztą powiedz mi dlaczego ludzie z afryki, gdzie boiska mają na łące, a bramki z gałęzi, grają lepiej od naszych? ” Bo w Afryce nie ma komputerów, które pochłaniają polskiej młodzieży większość czasu. Dam się docenia to co ma, a nie tak jak u nas patrzą wszyscy żeby mieć jeszcze więcej. Sam kiedyś ze znajomymi wbijaliśmy patyki na łące u sąsiada i graliśmy, ale te czasy już minęły. Dopóki (ten jakże żalosny związek) PZPN nie zacznie czegoś robić, albo dopóki nie wyrzucą wszystkich co t…
-
Czepiacie się i tyle... Jak dla mnie to można inwestować e takich ludzi, ale z głową i umiarem. Np. Kościelny miał grać u nas, już było wszytko prawie załatwione, a tu nagle ZONK. Dostał powołanie do francuskiej reprezentacji i tyle go było. Czy my do "cholery" nie możemy zainwestować we własną młodzież i z nich buduwać naszą reprezentacje ?
-
Cytat od ^Zaborca63^: „Cytat od Yamato Damashi: „Boenish oficjalnie 'polakiem'. Dobrze, bo brakuje nam obrońców. Jeszcze Perquis albo lepiej Kościelny za parę miesięcy jeśli się zgodzi.” no to jeszcze Kościelny, Podolski, Klose, Trochowski i mamy szanse wyjść z grupy na euro :D” Dodajmy do tego jeszcze paru graczy z czołowych klubów eurpejskich i po co w ogóle nam rodowici Polacy ?
-
Cytat od Kar(L)ik: „Podobno po meczu z Valencią wygrał nr.1, ale lepiej poczekać do końca sierpnia jak ruszy SerieA. Jak dla mnie pogra w Violi 2 sezony i potem Juve lub Milan go weźmie.” O transferach rozmowy prowadzone są w innym temacie. Co do bramkarza. Niech broni taki, który gra stale w pierwszej 11, a nie ten co ma sławne nazwisko.
-
Manchester United
GoToSleep - - Piłka Nożna
PostO to się nie ma co martwić, gdyż Manchester posiada świetną ekipę trenerską i potrafi ułożyć inwidualny plan treningowy. Myślę, że w meczu z jednym ze słabszych przeciwników na pewno się pokaże i oby z dobrej strony.
-
Manchester United
PostMyśly bardziej otwarcie i szalenie i powiem, że będzie ze 3:0 Chciałbym, żeby Berbatov znów coś strzelił i Scholes O Rooney-a się nie boje, na pewno pokarze na co go stać.
-
Real Madryt
PostCytat: „Koniec spekulacji o Mesucie Özilu. Niemiec podpisze pięcioletni kontrakt z Realem Madryt. Özil to piąty transfer "Królewskich" w tym okienku transferowym. Były gracz Werderu był na celowniku wielu drużyn, ale ostatecznie trafił do Realu Madryt, który w poprzednim sezonie zajął 2. miejsce w Primiera Division.” No ja to pozostawię bez komentarza.. Jak dla mnie ?: kolejny zawodnik do zniszczenia sobie kariery.
-
Manchester United
PostCo do "ManU" nie ma problemu, wręcz to oczywiste. W sumie taki nawyk został, mimo iż zawsze uzywałem Manchester United O.o a do tego znajomy ma ksywkę "manu" No myślę, że swoją dobrą postawą i coraz lepszą grą zespołową powrócimy na tron, a co najlepsze miejmy nadzieje, że z potrójną koroną Pozostaje nam trzymać kciuki i wierzyć w siły wszystkich zawodników oraz determinacje Sir Aleksa Fergusona No a teraz czekamy już na Fulham.
-
Manchester United
PostNo więc ManU dobrze startuje. Miejmy nadzieje, że będzie jak parę lat temu, gdy zaczynając sezon od meczu ze "Srokami" wygrali ów sezon. Mecz dobrze rozegrany, miejmy nadzieje, że reszta sezonu będzie równie obiecująca.
-
No i zgadzam się z przedmówcą oraz autorem tego artykułu. Jak dla mnie sytuacja w polskiej piłce (s)kopanej jest wręcz "chora". W Afryce podobno bieda, a jak dla mnie to właśnie jest przyczyna tego, że kraje czarnego lądu grają zdecydowanie lepiej. Doceniają to co mają, a nie jak wiele piłkarzy "Dacie mi kasę to będę grał" i potem nic z tego nie ma.
-
Manchester United
PostDziś pierwszy mecz tego sezonu Premier League dla MU. Liczę oczywiście na wysoką wygraną w pięknym stylu. Zapraszam na pomeczowe wypowiedzi. START MECZU: godz. 21:00
-
Manchester United
PostMyślę, że przez to co musiał przejść w życiu inaczej podejdzie do gry. Chyba, że pieniądze odbiją mu do głowy jak niektórym, ale bądźmy dobrej myśli i czekamy na pierwszy występ
-
Manchester United
PostW ogóle zaskoczyły mnie ostatnie dwa transfery. Ale ja tam ufam SAF-owi i myślę, że coś z tego będzie.
-
Cytat od bERN: „Cytat od vonHell: „ Z boiskowych przykladow - jak bylem w podstawowce to gralismy na piachu, trawa byla tylko przy naroznikach. Teraz na tym samym boisku sa chwasty - wszedzie. Nikt go juz nie uzywa...” Jak mieszkałem kilka lat temu na osiedlu jeszcze to codziennie się całe dnie grało w piłkę, albo poprostu biegało czy cuś, a teraz większość osób, które tam mieszkają siedzą całe dnie na kompie :)” Ja wychowałem się na wsi, graliśmy na małym boisku, które było niewielkie, ale za t…
-
Real Madryt
PostMoże tak, może nie. To zależy tylko od Murinho. Liczę na przebłysk realu w tym sezonie przy boku Murinho, ale czy ich na to stać. Tam zawsze było za dużo gwiazd (lecz czasy Zidane, Figo, Carlosa, Beckhama były świetne), ale myślę, że nowy trener ich poustawia, tak jak pisały to przed sezonem gazety. Może odgryzą się Barcelonie
-
Real Madryt
PostJak dla mnie Real nie odzyska już tej dawnej świetności, co nie znaczy, że nie będą grali na wysokim poziomie. Real opiera się tylko na tym by za każdą kwotę kupić jak najlepszych, a potem i tak z tego nic nie ma, co pokazał zeszły sezon. Ricardo Carvalho w realu.. Hmm.. Kolejna ofiara wielkich wieniędzy, ale przypuszczam, że znalazł się tam tylko ze względu na Jose Murinho. Jak za dawnych czasów w FC Porto.
-
Manchester United
PostAle pojawia się znów problem: traci piłkę. Ciekawe kiedy wróci znów do swojej wysokiej formy sprzed MŚ.
-
Manchester United
PostZaborca dzięki za bardzo dokładną wypowiedziedź GLORY MANU ! Nic dodać nic ująć, ManU musi odzyskać tytuł w tym roku i mają na to wręcz pewne szanse. Młodzież pokaże klasę. A co do meczu to miazga. Byle tak dalej
-
Manchester United
PostCytat od Firo: „Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od Black Grucha: „Status wychowanka otrzymuje zawodnik który spędził 3 lata w danym klubie przed ukończeniem 21 roku życia ;p Rooney ma 24 lata, rocznikowo 25 przeszedł do klubu w 2004 roku czyli wieku 18 lat a teoretycznie 19 bo ukończył je w tym samym roku pełnych 3 lat nie spędził - rocznikowo spędził - nie wiem jak oni to licza ;p” Właśnie liczyłem rocznikowo. Nie jestem pewien jak to wygląda w praktyce. GRANT właśnie dlatego podkreśliłem, że n…