Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Akcja wbrew wyglądu dość problematyczna. Budziki na 4:30, wystrzał 60 rakiet, potem kolejne 50 sztuk, flota zawsze stała w nocy ale na dość sporym bunkrze. Serdeczne podziękowania dla Jamala za pomoc w rakietowaniu oraz całego soja WIAARAAAAAAAAAA ! Dnia 16-01-2019 06:27:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bejitta_Uni65 [WIAARA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.527 Krążownik 1.084 Okręt wojenny 267 _________________________________________ …
-
Witam. Po ponad 6cio letniej przerwie, całkiem przypadkowo trafiłem na reklamę OGame. Nie wiem czy są tu jacyś gracze z Uni65, jeżeli tak, to pozdrawiam Co do boom, ganialiśmy się z chłopakami od początku uni, z mojej strony kilka małych ST na 100-300 recków, nie wartych forum i rzucania się w tłum, z ich strony kilkadziesiąt satelit Leciałem na gracza mario, poszedłem na dwór, wracam po 5 minutach, a tu atak związku. Szybkie zawrócenie floty, recków, na moonie stały same lm,recki,dt i 100 ow. T…