Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sprzedam dex !!

Lunar - - Handel Kalyke

Sprzedam DEX 2,6:1,6:1 PM : LUNAR

• Cytat od Art: „Czy korzystasz z AGR? ” Tak, wcześniej tego nie było, po naprawieniu błędu z ładowaniem się zdarzeń zaczął mi się ten problem.

• Atak związku widzę tak : zapodaj.net/59f8989d0c4a8.png.html Upierdliwe to trochę bo nie moge rozwinac flot bo uciekaja po za tabele

• Wieczne wczytywanie i Badania

Lunar - - Błędy w grze

Zgłosiłem na support i tylko potwierdzili, że jest taki błąd i mam być cierpliwym. No tak miałem wszystko obliczone straciłem 10 godzin i nie mam zadnej odpowiedzi co i jak. Będę cierpliwy ale chciałbym wiedzieć co będę miał w ramach rekompensaty za stracony czas i planowanie. ehhhh....

Lunar - - Błędy w grze

Cytat od Bearded: „Problem występuje od początku, ale na pewno w ciągu najbliższych dni zostanie rozwiązany. Cierpliwości. ” Szkoda też że musze 10h czekać na zakonczenie badania któremu dałem za nie mało kasy ZAKONCZ TERAZ... zapewne w dupie beda mieli ze stracilem nerwy i czas a w sumie kase na to zeby miec szybko coś tak jak piszą... [ciach] Super Moderator Ruda:pseudocenzura

Lunar - - Błędy w grze

Witam ! Problem mam taki, że to okno obok Wiadomosci i czatu gdzie widac ze leci flota i można rozwijać aby zobaczyć loty wszystkich flot ciągle się wczytuje, po kilku odświeżeniach pokazuje sie w koncu to co powinno ale czasem jest to 3 czasem 10 odswieżeń strony co jest upierdliwe bardzo mocno ! Chrome przegladarka Dodatkowo kupiłem Anty żeby skrócic czas badania i zakończyć. Jakie jest moje zdziwienie gdy po kliknięciu zakońćz badanie mam jeszcze czekać 10h !?!?! to po cholere jest to ZAKOŃCZ…