Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Złom pod dom bajka , miłego przetopu życzę!atakującemu niech się szkoli w lataniu.
-
Dobra robota kolego, baw się dalej i złomuj, czekam na kolejne. Jim.
-
skan--> Lot ----> bum Obrońca się pilnował, kilka prób lotu było ale cierpliwość się opłaciła Poszkodowany na urlopie niech mu służy. Dedy dla dla znajomków z Yakini, buddy, BRATA NOOLANDI oraz Vigo, Corpse, Abla, Owocowego,WujO,RedDevila,Osamy,Lociego,Braina,kulta :),Nigona,Poochacza i całej reszty Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jim beam [LoG] ________________________________________________ Pancernik 1.080 _________________________________________ Obro…
-
marek1 & Svetlana_na_dropsach vs. vigo [LoG] & ReDDeviL [LoG] & senwiatraka [CJTR] 3990 % OBRONA
Postgraty obrony oczywiście ale jak dla mnie to wolałbym usunąć konto z flotą niż jak napisał SARIEL robić syf i problemy innym. Atakującym kwiatków na łące i udanego odpoczynku. Jim.
-
OBRONA TOP 1 ACS: ProSkaner [SZS] & olszyn3k [SZS] & czubulus [Bwolf] & Spiczasty & DARK_TEMPLAR [SZS] vs. Alter Ego [KGB] & Zla Insomnia [COCO] & Method [LoG] & Malack [LoG] & Hejduk [LoG] & qba [LoG] ~ 14580%
Jim Beam - - Starcia Izar
PostJak Hejduk coś wymyśli to musi być [ciach] graty panowie akcji, jak zobaczyłem starcie i opis co i jak to zaraz przypomniało mi się starcie z Yakini Feniksów z LoG Pozdrowienia dla LoG z izara, bawcie się dalej Jim. Super Moderator Dziuba:Upominam za pseudo cenzurę
-
SKAN--> LOT---> BUMMMM chwila po starciu dokładnie kilka sekund i dodam że atak na moona więc nikt nie widział na fali ataku!! brak pz po starciu moje recki miały wlecieć 37 min później. [ciach] spadek we flocie scr.hu/2jqg/tvksq POZDRO DLA SOJA I BUDDY!! CZEKAM NA WYJAŚNIENIA SUPA. Dnia 11-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jim beam [LoG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.051 Krążownik 1.049 Pancernik 434 ___________________________…
-
Skan--> lot---> bummm. W trakcie lotu na planecie pojawiło się kilka latajek więcej ale jest FUN. Obrońca podebrał kilkanaście recy niech ma. Bez Szo. Specjalne dedy dla VIGO, StarCrafta, Corpse,Trio,Placka,Braina, lamki LOCIEGO , Korksa,brata NOOLANDI i całej ekipy z Yakini oraz buddy. :juzpotobie: Dnia 25-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jim beam [LoG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 138 Ciężki myśliwiec 16 Okręt wojenny 31 Pance…
-
CL ale jakoś ja na tym pręgierzu nie wiszę więc wara ode mnie , a to że inni tam są to mnie to wali, ja nie jestem i tym się mogę szczycić!!!! Nie będę się kłócił czy sprzeczał. Jim.
-
Przy3us młody miał 2 konta swoją całą flo rozbił o obecne konto i na tym pushu szybuje do góry więc to nie wyczyn ja ani grosza się nie spushowałem i nie mam zamiaru!!! Więc wara i nie wsadzaj wszystkich do jednego wora !!! Tyle w temacie. I czekam na wielkie TOP 5 :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: Jim.
-
Dzięki za lot panowie, co do ciebie CL miałeś tylko bunkier jeśli chodzi o starcie flotą to nie tylko Vigo cie do nosa wciągał. Nie będę się wdawał w dyskusje z tobą bo za stary na to jestem, jak kończysz to powodzenia na innych uni i w życiu realnym życzę z całego serca a apropo to gdzie niby między mną a Vigo grasz? ?( ja gram tylko na yakini. Pozdrawiam i do naSTępnego panowie. Jim Beam.