Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Finuś wypatrzył i policzył My tylko ubiliśmy owe stadko pozdro dla całego OGN ,carycy oraz dla Pandorki Cytrynowy dzięki za lot w ciemno Dnia 09-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Bombowiec 966 Niszczyciel 3.815 Lekki myśliwiec 539.737 Duży transporter 1 Krążownik 1 _________________________________________ Agresor Fundatoros_Cytrynkos [OGN] ________________________________________________ Lekki myśliwie…

• Kolega zapomniał odebrać ,a więc się zaopiekowaliśmy pozdro dla całego OGN dzięki Jarku za pancerną sondę Dnia 08-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Bombowiec 971 Lekki myśliwiec 543.141 Niszczyciel 3.842 _________________________________________ Agresor Warus [OGN] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca BIRKUT ______________…

• Starcie bez historii pozdrawiam całe OGN ,a w szczególności - Seta ,Miśka ,Carycę oraz Finiacza Dnia 08-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 1 Pancernik 33.000 _________________________________________ Obrońca jimi83 [121212] ________________________________________________ Mały transporter 4.500 Duży transporter 360 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 1.100 Okręt wojenny …

• Starcie z tych co to trzeba było deczko pogłówkować a żeby trafić z jaką prędkością lecą gwiazdki rafała wiedziałem na 99% procent o której wczoraj wrócą z łowów ,no ale mały zbieg okoliczności( o którym rozmawiałem wczoraj rano z Miśkiem ) spowodował że egzekucja została przesunięta na dzień dzisiejszy Wczoraj póżnym popołudniem znowu moja falanga ujrzała owe gwiazdeczki ,a że róznica miedzy czasem ich powrotu z łowów a ponownym ich wyłapaniu na falandze nie przekraczał 2 h ,a na dodatek na mon…

• Takie tam wczoraj nie było czasu a żeby wkleić pozdro dla całego OGN a w szczególności dla naszej carycy Dnia 24-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Niszczyciel 4.003 _________________________________________ Obrońca Dawid Zeus [ASTARTES] ________________________________________________ Mały transporter 28 Duży transporter 921 Lekki myśliwiec 810 Okręt wojenny 175 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 349 Sonda…

• Gratki Tyski Gatu pewnie gryzie się w brodę Obrońcy życzę odbudowy a żebyś mógł znowu do niego zawitać

• A miało być tak pięknie Niestety obrońca zalogował się zaraz po starciu, zawinął surkę z moona i pozbierał sporo złomu Będzie miał na odbudowę pozdrawiam całe OGN Dnia 10-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.000 Pancernik 27.006 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca jasiektolama [R W] ________________________________________________ Mały transporter 1.400 Duż…

• Stało sobie spokojnie na moonie i czekało pozdrawiam cały OGN ,lamę Seta ,Miśka oraz carycę obrońcy Szo Dnia 10-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Mały transporter 71 Duży transporter 9.914 Lekki myśliwiec 1.399 Recykler 9 Sonda szpiegowska 62 _______________________________________…

• Selenka ma swojego Maćka a ja mam swojego Jacka Historia tego starcia jest dosyć ciekawa ,skanowałem sobie okolicę i zauważyłem u Jacka na planecie sporo surki ,ale bez transów ,pierwsza myśl zwózka strzelam falą na planetkę i widzę gąski Augusta podążające po owe surowce Napisałem do Jacka czy nie potrzebuje pomocy i o dziwo szybciutko mi odpisał że i owszem ,że przydał by się Augustowi mały prztyczek w nos Spore było moje zdziwienie kiedy się zalogowałem i zobaczyłem raport ze starcia gdyż od …

• Pozazdrościłem Kostkowi farmienia naszego numero uno Trzeba było ruszyć tyłek i cosik poszukać ,strusiek złapany na minutkach, ot i to cała historia owego starcia Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz obrońca w reckach ,więc życzę mu Szo Pozdrowienia dla całego OGN ,a w szczególności dla Kostka i Misia ,no i oczywiście pozdrawiam naszą Carycę Dnia 12-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 2.000 Son…

• Gratulacje Selenko Mam nadzieję że już nie będziesz się fochać na kolegów z soja przetapiaj na nowiutkie zabawki obrońcy Szo

• Wczoraj obrońca mi uciekł ,dzisiaj zerkam na falę a tu jimi z ataku wraca ,no to wysłałem parę rakiet a żeby zniwelować straty i Bum Pozdro dla całego OGN ,buddy i znajomych Dnia 02-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Duży transporter 1 Bombowiec 523 Niszczyciel 3.855 Okręt wojenny 6.978 Pancernik 22.991 _________________________________________ Obrońca jimi83 [121212] ____________________________________…

• Bo Secika się nie złomuje Piknie wyszło ,fajny %,extra zysk ,cóż chyba trza kończyć:) Finek miałeś nosa ,Furier potwierdziłeś ,żeś dobrze wyszkolony padawan Ja ze swojej strony dziękuję za wspólny lot w tak zacnym towarzystwie i potwierdzam zebrałem resztę zalegającego złomu Morph za godne zachowanie po starciu życzę Szo ,aczkolwiek urlop już zapodany

• Dziadzia wegi miał lenia ot co gratki starcia ,wykorzystaj te życzenia z głową dzięki za dedki i do naSTępnego rośnij i ciśnij ich

• Gratki panowie!!! akcja wzorowa ,procent piękny no i macie Top1 acs Nabu za godną postawę jak przystoi naszemu top1 Szo

• Brawo Cytrynowy Cyber chyba stracił chęcie do gry ? a na priv także pisał Ci a żebys się nażarł ? dobitka piękna ,szkoda że urlopuje bo sam chciałem to uczynić ,no nic odpuszcze go już sobie Graty i do naSTępnego

• Tak to jest jak dwóch starych pryków zabiera się za obserwację Młodzieńcom wystarcza tydzień ,góra dwa a my z Miskiem obserwowaliśmy go ponad miesiąc Cóż wzrok już nie ten ,pamięć coraz bardziej szwankuje ,dlatego postanowiliśmy zatrudnić opiekuna który zwie się Warus ale czy można go nazwać opiekunem hm.. fakt kaczkę poda ,balkonik itp ale bardziej nam był potrzebny do zapisywania tego co ledwo dostrzegaliśmy na monitorach czyli taki nasz prywatny sekretarzyk No ale wracając do sedna , jakiś cz…

• Obserwacja bardzo popłaca a to że soczewki co raz mocniejsze to inna bajka Gratki byku ,ciśnij dalej obrońcy Szo

• Brawo Łośku , ładnie zakończyłeś stary rok teraz czekam na odpowiednie rozpoczęcie nowego obrońcy życzę ponownego spotkania z flotą zwierzaka Do Siego !!!!!

• Graty Cytrynowy Zysk jest,kolejne ST ,prezent świąteczny jest Lataj i rośnij