Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-49 z 49.

• Rynek - dyskusje

Art1` - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Apofis: „Cytat od Art1`: „moze jeszcze nick z uni oraz wspolrzedne? surowce sa poupychane skrzetnie na zieloniakach lub na slabych topkach kto takie konta sprawdza? ” Skąd wiadomo że tak jest są na to jakieś dowody ? Akurat każdy tak zrobił już to widzę ” bo ten co sie pochwalil lub ma przyrost spory to juz wisi na pregierzu logiczne chyba

• Cytat od Qnick: „Cytat od Maniak87: „@smoki haha ale wyczucie czasu... Brawo ” dwa zdania tłumaczone dwa dni. Pewnie oficjalne stanowisko GF to cały akapit to trochę poczekamy na tłumaczenie. Czy ograniczenie ilości surowców do 20 mln wpływa na duplikowaną surkę? ” nie bug ciagle dziala

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „Cytat od Kromak: „backup to chyba jedyne rozsadne rozwiazanie. Mimo ze poswiecilem kilka "nocek" i nawet co nie co wpadlo, to jednak lepsze rozwianie niz by gdzies na jakichs kontach mialy by byc pokrywane lewe surowce tych "bardziej zaradnych". Takie surowce mogly byc juz po kilka razy wyfarmiane z jednego konta na inne i gdzies czekac... spodziewam sie kolosalnych ilosci takich kont i surowcow na nich. pozdro ” Już widzę te kolosalne sumy bo jak na razie to ich nie widać a ja…

• formula wzoru na zysk ekspedycji jest bledna dla klas zbieracz i general gdyz nie bierze ona po uwage predkosci ekonomii tak jak ma to sie w klasie odkrywca czyli tl;dr zysk na roznym eko jest inny

• jest blad w opisie klasy odkrywca napisane jest ze ma 3% wiecej z ekspedycji a realnie ma duzo duzo wiecej osoby nieczytajace forum czy czytajace rzadko tak jak ja czuja sie oszukane tym falszywym i blednym opisem jak nie wybraly klasy odkrywca

• zla cena dziala jonowego

Art1` - - Błędy w grze

dzialo jonowe ma zla cene bylo 2k mety i 6k krychy a jest 5k mety i 3k krychy nie tam bym plakal za jakims bezuzytecznym dzialkiem ale blad to blad a nigdzie w nowosciach nie jest napisane ze byla zmiana

• Rynek - dyskusje

to jest jedyne profejsonalne rozwiazanie ale przeciez zespol ma narzedzia manualne z zamierzchlych czasow wszystka robia recznie posilkowanie sie zewnetrznymi narzedziami czy stronkami z przyrostami sa czasy AI, wczesniej skryptow masakra jakas ciekawie ile inne sojusze i cala topka ma pokitranych surowcow ciekawi mnie jakie przyrosty u ciap beda w 2020 u wiekszosci masakryczne pewnie surka bedzie topiona powoli dziekowac tylko GF za niewylaczenie rynku zenada

• Rynek - dyskusje

jak juz pisalem na Discord moj sojusz ma w obrotach paredziesiat "zieloniakow" ktore sa tak syte ze na wieszkosci z nich jest taka ilosc surowca by zrobic 25-100M punkta a mamy w planach zrobic event dla wszystkich by sobie to wyfarmili a jako ze juz po 2 tygodniach jest to logow juz nie ma wiec A MA PAN DOWOD?!

• tez mam ten problem az zalozylem nowe konto