Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-35 z 35.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ABW [PZWP] & Hamer [P N] & kruchy [PZWP] vs. kyss [KOMORNIC] ~ 32389.55%
pancior3k - - Starcia U68
PostJak to mówi klasyk " Odpowiednie Tagi po odpowiednich stronach" Cieszę się tym bardziej, że trafiliście w końcu kogoś z tego puszerskiego sojuszu komornik Chłopcy do bicia i niech tak zostanie !!!!! Graty atakierom !!!! i czekam na więcej. Ciężko będzie trafić flotę grubego vel Fat Boy, gdyż kolo się puszuje jak może, ale czekam, aż znowu wyląduje na banie (permie) tylko musiałby się zmienić administrator gry aby zobaczyć jakie gruby wałki kręci (np. kupione starcie na @nscr)
-
Banan & zygunia & AMAV & dziuniek & NoSkill [KOMORNIC] vs. szczepcio [VETO] ~ 68669.92%
PostWitam. Tylu puszerów w jednej akcji dawno nie widziałem. Guby widzę,że administracja dała tobie puszerze ostatnią szansę na grę ( jeszcze jeden ban i perm i 3 tysiaki za konto pójdzie baj baj) Dziwie się SGO i GO, że dają jeszcze przyzwolenie aby taki puszer jak ty jeszcze grał !!!!!!! co do reszty rzyguń i dziuńków się nie wypowiadam bo każdy wie, że dziuniek to pusz konto rzyguni i na odwrót. Szkoda obrońcy bo osaczony przez tyle puszerskich kont musiał paść. Życze Tobie koleżko Szo A tym pusz…
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
PostZygunia [mniam] przypomniałaś mi, że mam konto Caterpillar na forum (ale nie pamiętam hasła buuu ) Filu nie założył żadnego konta pancior3k bo i po co jak ma swoje forumowe. Przecież nie zakładał by konta tylko po to aby takiemu pustakowi jak ty dopiec albo coś w tym stylu. Każdy wie że komornik to puszerzy i nic tego nie zmieni Siedzę na urlopie na koncie ale zastanawiam się czy nie zdjąć upa i nie poprzenosić się pod ciebie krysiu czy jak tobie tam jest i nie porakietować cię heheh tak dla pic…
-
You Touch My Tralala [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. lodz [BaR] ~ 63796.14% PB solo Top 4
Postpuszer ale ty szalejesz ale ten lodz to jakieś pusz konto za ile gruby kupiłeś ???
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 37607.03% top8 ACS
PostHej puszerka widzę że latacie nadal Ale dostaliście pięknie dzisiaj !!!!!! NoSkill faktycznie nie masz skila
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
PostBrawo !!!!!!! Gruby się nadział ehehehehehehe miód malina wyszło !!!!! Graty graty i jeszcze raz Graty !!!!! Widzę że komory dzisiaj dostały bencki ehehehehhehe Czekam na Więcej !!!!!!! Może teraz Gruby coś Ty wystawisz ?? Kup jakieś konto i się spuszuj i wygraj S&D !!!! Zrób tak jak w poprzedniej edycji hmmmm ??? może będzie PERM i 3 tysie za konto pójdą w pył :D:D:D
-
NoSkill [KOMORNIC] vs. Szaman [Pac-Man] & nscr [Pac-Man] ~ 83937.36% OBRONA TOP 7 ACS
PostOj Retsab ale żeś przyfarmił buhahahahahahahaha a gdzie te kozackie wpisy komornik???? Graty obrońcą !!!!! w końcu ktoś się wziął za ten puszerski sojusz !!!! Ret tobie życzę więcej takich "zyskownych" akcji
-
Cześć komorniki !!!! Nie raz wpadam na forum poczytać co tutaj się dzieje. Widzę, że mój nick odmieniany jest przez wszystkie przypadki. Jakiś lord [ciach] pisze że Filu to panciorek, a panciorek to FILU. Otóż lordzie ja Panciorek jestem osobą, która grła na koncie Panciorek, Qla i wielu innych. Byłem graczem, który grał także w Komornikach, Miśkach. Nie byłem nigdy pusz kontem. \ Pusz konta posiadają gracze, którzy są tutaj wywoływani czyli: Gruby, Retsab, Dziuniek, Zygunia itd. Grając w tą grę…