Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 102.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No no;d Gratki. Prawie jak Lewandowski;d
-
Gratki obrony, agresorowi SzO z dtków Radka. W końcu po kilkusettysięcznych wlotach na niego się odbudujesz;] Poza tym U Make My Day;]
-
No wiesz, drużyna to drużyna;d Ktoś nie może, drugi musi:D
-
Trza było mocniej mnie trzymać to bym nie zagryzł dwóch graczy:D
-
@Vendetta Też byś się zajął lataniem;d Ale pamiętaj! geen pickfouten od sier lokatie!!:D
-
Dzień dobry Pierwszy dzień lata dzisiaj, to i trzeba jakoś to uczcić;] A najlepiej stejkami z grilla;] Pozdro dla Adama- banity na forum, za szerzenie prawdy ( jak za komuny) Dla Brunci też, a niech ma. Całego soja. Dnia 21-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 136.917 Pancernik 63.445 _________________________________________ Obrońca ryczy [-KGH-] ____________________________________…
-
Nieodebrany fs, cóż, bywa. Tankowanie się udało;] Pozdro dla sojuszu, dla Yakuzy, co musi pracować. :D Obrońcy SzO! Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 144.147 Lekki myśliwiec 140.573 Pancernik 62.648 _________________________________________ Obrońca Energy [CyRa] ________________________________________________ Duży transporter 56.439 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2 Gwiaz…
-
Gratki;] W końcu dopadnięty;] Teraz możesz paliwka nieco ode mnie wziąć;] A za gify z osobą własną zawsze lajk
-
Cytat od Czarnobrody: „Cytat od DarthMario.: „ - majster ostatnio płakał że mu Pawelos wpadł - mnie to nie boli tak jak jego ” ” O lol, ja płakałem? w Którym miejscu? Spójrz jaką on musiał flotkę wysłać zeby w ogóle się przebić przez tak marny bunkier. Dla mnie to on jest żałosny a ten wlot był z nudów i chęci zaistnienia w dziale rzutem na taśmę. Bo jakbyś odliczył statki cywilne to by nawet połowy tych %% nie miał.
-
Taki projekt
MrMajster - - DiD Quantum
PostCytat od _Pawelos_: „Miło, że kogoś zaraziłem swoim projektem, oby więcej ” No widzę, że zaraziłeś marysia;] Jak to się mówi- nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Dziwi mnie tylko dlaczego się nie broniłeś, skoro siedziałeś na koncie.