Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 102.
-
HO HO HO! 3248626212_65fc56376e_o.jpg Jak to fajnie znaleźć prezent pod choinką jeszcze przed południem Kilka razy próbowałem spakować, ale obrońca dzielnie odświeżał, bądź siedział. Bądź co bądź- pilnował się. Dzisiaj szczęścia po jego stronie mniej, po mojej więcej. Bywa. Życzę Pozdro świąteczne dla sojuszu, co by zawsze mieli stejki na obiad. Dla ekipy z reala, z poprzednich sojuszy. Dla reszty spokojnych świąt bez złomu. Samo starcie wyglądało tak: Dnia 24-12-2017 --:--:-- następujące floty …
-
Dobry wieczór Panie i Panowie. Flotka namierzona od "niechcenia" dosłownie w ostatniej chwili. Wielkie dzięki bArtkowi za lot, miał blisko i w ogóle;] Pozdro dla Radka zazdrośnika. Pozdro dla całego soja, a obrońcy No to lecimy: Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bartek bez b [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 333.333 _________________________________________ Agresor MrMajster [ZLY SEN] ______________________________________…
-
Cytat od Cztery: „Troche za bardzo w niego wierzysz ” To była ironia. Po stylu i jakości jego wypowiedzi zastanawiam się jakim cudem jeszcze żyje na tym świecie. Chociaż ameby mózgu nie mają, a żyją.
-
Cytat od Cztery: „Te uważaj teraz bo ci kulki jedną gs na pałę będzie ściągał ” Najpierw musi posiadać odpowiednie umiejętności, techy bojowe i potrafić zrozumieć, że moon się obroni szeregiem fortyfikacji;d
-
@Cztery Cóż, jak się ma niewyparzoną buzie//Neferet, plus zero umiejętności robienia Fsa to się ta kończy właśnie. Jak się odbuduje, to się znowu go spakuje. Proste;]
-
Dzień dobry wszystkim i nikomu. Sojusz zapadł chyba w sen zimowy, więc miałem dużo miejsca do latania. Coś się tam znalazło, coś się namierzyło. Dwa starcia. Pierwsze nieodebrany Fs. Janio, mam nadzieję, że to przez melanż, który się udał. Mogłeś chociaż napisać pw, czy poniósł Cię właśnie melanż, czy z innego powodu nie odebrałeś Fs'a. Starcie drugie, ku uciesze mojej i okazjonalnego współlotnika na graczu Marcollini, który to nie grzeszy rozumem i czyni co może by dorównać inteligencją różnej …
-
@Vendetta Jedyne stejki jak masz to te w restauracji McDonald:d Albo FC Donerix:D Nowy niech się cieszy debiutem. Niedługo będzie po prawej stronie;]
-
Lekcja odbierania fs'a nr 2. Cóż, pewnie @Tronar nie będzie szczęśliwy, że znowu mu kolegę spakowałem, ale tak to jest jak się nie pilnuje fs'a. Pozdrowienia dla sojuszu , Starych ziomków z BRJ , Obrońcy -teraz masz moona, powinieneś wiedzieć jak go wykorzystać. Samo starcie wyglądało tak: Dnia 26-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.100 _________________________________________ Obr…
-
Starcie spontaniczne, leciałem na mniej, niż się w końcu trafiło;] Pozdro dla Zsa i dla starych z BRJ, nauczcie kolegów odbierać Fsy;] Dnia 17-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 160.000 Pancernik 20.596 Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Obrońca pjk [BRJ] ________________________________________________ Duży transporter 127.000 Recykler 4 Gwiazda Śmierci …
-
Powitać serdecznie. Niezawrócona stacja, cóż, bywa. Pozdro dla sojuszu, kolegów z BRJ, do którego należał obrońca. Specjalne dedy dla Marysia , bez namowy chyba bym nie leciał Obrońcy szczerzej SzO. Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca mike [BRJ] ________________________________________________ Duży transporter 72.000 Gwi…
-
Kogo nie cieszy takie starcie, znaczy, że już nieraz był po tej nieodpowiedniej stronie;] Nas cieszy;] Adaś. Wincyj, chcemy wincyj:D Evkowi SzO, co by Adaś mógł znowu zabłysnąć z bArtkiem;]
-
No bo kiwi jest nielotem:D Może i latasz, ale bez zysków;] Miłość mi wszystko wybaczy;]
-
Dwa stejki w godzinę. Bruncia niepocieszona Pierwszy nieodebrany tuż po lądowaniu namierzony i złapany. Drugi, aż dziwo łapie godzinę już drzemie;] Pozdrowienia dla Brunci, bo wiem, że to Ty byś chciała być na moim miejscu. Również dla Kiwi- Radek polataj czymś;d warto;] Dla reszty soja co to się licytuje o paliwo jakby złoto mieli dostać. A obrońcom SzO, to wpadnę znowu;] A także dla żony, co spać nie może spokojnie do 9 bo siedzę od rana;] Dnia 19-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały si…