Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobry wieczór. Takie tam z nudów. Było parę minut czasu przed obiadem to się poskaniło. Flotka stała na minutkach, no to lot;] Pozdro dla soja, Brunci, PL'a, Radka oraz reszty znajomych. Obrońcy SzO. Niech zostawia wraz z flotką więcej surki;] Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca doniu show [CHAOS_1] __________________________…

• Cytat od Tronar: „No Majster. Imponującą ilość Pancerników się dorobiłeś , zaczynasz powoli dociągać do standardów ZS, no a mówiłeś że chyba też kończysz grę. ” Do flotowców z soja dużo brakuje;] A z weną to jest tak, że raz jest, a potem długooooo jej nie ma;] A może i Wi Su miał komandora ale i tak zapchał sloty? Kto wie. No, oczywiście on sam;] Pozdro

• @bogaczt Nie bój się, eko jest, badania są. Co jakiś czas inwest idzie właśnie tam. @Vendetta Późno było, obstawiałem, że i tak będziesz w Lunie;] No i jeszcze mi brakuje co nieco by mieć co chcę. Latać weny nie miałem, ale sama przylazła;]

• Dzień dobry. Obrońca jakieś dwa tygodnie temu miał debiut na ST. Teraz niestety przyjdzie mu poczekać na kolejne starcie po lewej stronie. Na swoje nieszczęście zapchał sloty i nie mógł nic zrobić. No życie. Dlatego tym bardziej życzę mu Pozdro dla soja, Brunci, Adasia, Radzia i reszty. Oto starcie: Dnia 17-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Pancernik 94.595 Sonda szpiegows…

• Cóż, może i racja, ale ostatnio nawał dodatkowej roboty;] Może się w końcu nieco uspokoi to wezmę się za grillowanie STejków;]

• No i graciochy, rozruszałaś latajki, teraz nie pozwól silnikom, by ostygły i lataj dalej

• Spalanie deuteru

MrMajster - - DiD Quantum

Lot przez galę dla 500k DT, których kilka osób tutaj ma, to koszt 57kk paliwa na 100% prędkości. 10% prędkości to 17kk. Jeśli robisz tylko fsa to nawet i ujdzie. Ale, jeśli taki ekowiec chce szybko przerzucić flotkę, w jakimkolwiek celu...to już to troszkę kosztuje. A zmniejszając współczynnik spalania, doprowadzimy do bardziej aktywnej gry. Może i kilku ekowców pokusi się o chociaż małe flotki i będzie grać aktywniej. Niebiescy też częściej zaczną grać, bo będzie taniej. I nie będą latać po bun…

• Spalanie deuteru

MrMajster - - DiD Quantum

Spalanie powinno być mniejsze, nowe speed unii mają mniejsze, powinno się zatem i na speed starszych je zmniejszyć. Tu nawet nie chodzi o samych flociarzy. Jak ekowiec jest dość wysoko i ma 250k lub więcej dt to sam wie, ile potrafią kosztować nawet takie fsy. Zmniejszenie spalania przyda się każdemu. I flociarzowi i ekowcowi. I nie musi to być współczynnik 0,5. Już nawet 0,7 styknie. Ale wszystko w rękach adminów.

• Gratuluję akcji, a także lokalnemu dostawcy kawy mega zysku, gdyż poświęciliście kawał czasu na to. Chemikowi

• Gratki Adaś/ Bruncia* (niepotrzebne skreślić) Obrońcy SzO, by można było znowu wlecieć:D

• Jeśli w ciągu najbliższych kilku dni nie będzie ani jednego RW wojnę należałoby zakończyć remisem. Bo tu się nic nie dzieje. Obie strony wiedziały o wojnie już prędzej i mogły się do niej przygotować, a jedynie co robiły to tylko budowa statków. Nic więcej, żadnego rozeznania. Póki co to wojna jest prowadzona na posty, rw...Panowie, posłać cokolwiek do walki...

• Gratki, jeszcze nie wyczyściliście całej Spicy?

• Bez niszczenia moonów to nie wojna. Musisz w takim wypadku liczyć, że ktoś nie odbierze fsa, albo będzie akcja na podstawkę. Jeśli jednak przeciwnik będzie non stop ukrywać flotkę na fsie, a na planecie nie nastukasz 250% to jak chcesz wojnę wygrać?

• Gratki chemiś, nerwów pewnie było, czy odświeży, czy nie, ale odwaga pozostała. Mystowi SzO tych trampków.

• Powitać po krótkiej nieobecności w dziale ST. Ostatnio nie chciało mi się skanić i polować, ale dzisiaj wena jakoś sama przyszła. Co prawda wielkie starcia to nie są, ale w progu się mieszczą. Pozdro dla sojuszu, buddy i innych, co chcą być pozdrowieni. Obrońcom SzO. I drobna nutka na ostatki;] youtube.com/watch?v=tjUpKDgM80k Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _____________…

• No no, ładnie;d Uważaj tylko, żeby reszta strażników galaktyki się nie mściła

• Gratki. Teraz już wiem, czemu na Q cicho sza;] Po prostu robicie porządek na S;] Przetapiać i sprzątać dalej;]

• Powitać. Wieczorne przeglądanie gali od dołu w górę się opłaciło. Niestety wbiłem się przed mystem, ale gdyby napisał, że tam leci to bym nie poleciał, tylko zostawił kaktusika jemu. A tak stety/niestety stejk po mojej stronie. Dlatego gorące pozdro dla mysta. Obrońcy oczywiście SzO. A reszcie miłego wieczorku. Dnia 17-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 193.144 Pancernik 70.000 ___…

• No widzisz;d Z babami tak jest. Nic nie zrobią same, dopóki się ich nie wkurzy:D To jest ich bodziec motywacyjny:D Gratulacje Obrońcy

• Dobry wieczór. Wieczorne przyglądanie się Fenixowi dało efekt. Pozdro dla soja, w szczególności dla Brunci, bo miała 4 usy, a nie nawet nie wiedziała, że coś stoi:D Dla obrońcy SzO, niech się odrodzi jak fenix z popiołów;] Cytat od ^Bad Whisky^: „0006EZJF2XIRBBKX-O0.gif ” Dnia 12-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrMajster [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Fenix ____________…