Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-58 z 58.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty obrońcom. Przepraszam sojusz za wtopę zlamiłem i tyle . Wszystkie zabawki nie padły więc odbudowa będzie
-
Kolega po raz kolejny w moich reckach . Tym razem niestety dtki były puste Tak jak ostatnio życzę youtube.com/watch?v=z8YzWhT11NQ Attacker DarthRevan [RMN] ________________________________________________ Battleship 7.500 _________________________________________ Defender mIMaS [N-A] ________________________________________________ Small Cargo 247 Large Cargo 8.526 Light Fighter 226 Heavy Fighter 15 Cruiser 141 Battleship 46 Colony Ship 2 Recycler 314 Battlecruiser 29 ___________________________…
-
Starcie bez większej historii. Info od Rudej że stoi flota, skan lot i bum. Pozdrawiam sojusz, Bejota, Vteca, Yode no i Rudą . Obrońcy standardowo Agresor DarthRevan [RMN] ________________________________________________ Niszczyciel 5.000 Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca samotny [S W] ________________________________________________ Mały transporter 3.500 Lekki myśliwiec 29.326 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.124 Okręt w…
-
Starcie bez historii. Wlot w bunkier po dex, % z mojej floty ale wyszedłem na + więc wstawiam . Agresor DarthRevan [KUMACI] ________________________________________________ Niszczyciel 5.000 Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 13.955 Okręt wojenny 6.000 _________________________________________ Obrońca czester [Muminki] ________________________________________________ Duży transporter 2.657 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 358 Satelita słoneczny 814 Wyrzu…
-
Próbę lotu na obrońcę podejmowałem już wiele razy lecz zawsze się pilnował. Wczoraj sobie przysnął na kanapie więc wykorzystałem sytuacje i poleciałem. Lot bez akt na spokojnie. Pogratulował więc SzO życzę co na pewno nastąpi. Pozdrawiam sojusz , Yode, Vteca, Bejota, Rudą, Malacka i Krzycha strzelbę. No a teraz ST :] Agresor DarthRevan [KUMACI] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 1.130 Pancernik 108 _________________________________________ Obrońca mIM…
-
Graty dla całej ekipy atakującej Zacny % teraz tylko czekać na 5 cyferek
-
Gsy poszły w ruch lecz o dziwo zapaliły się akta o 2 w nocy i nie zniknęła aż do 4 sweatdrop.gif sweatdrop.gif . Flota wróciła sobie o 10 rano a obrońcy nie widać sleeping.gif sleeping.gif sleeping.gif . Poleciały recki flota dofarm no i baseball.gif bum baseball.gif. Przetop będzie na kopalnie . Pozdrowienia dla sojuszu loTników i buddy. Od sprawcy całego zamieszania szczególne pozdrowienia dla Yody który to usilnie próbował pozbyć się moona obrońcy. Zapraszamy do rekrutacji. Garstka starych lu…
-
Ponad progiem to wstawiam. DarthRevan [nVS] vs. tracz52 [SteWol] ~ 5.19% Dnia 28-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DarthRevan [nVS] ________________________________________________ Duży transporter 35 Lekki myśliwiec 300 Krążownik 70 _________________________________________ Obrońca tracz52 [SteWol] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 8 Lekkie działo laserowe 276 Działo Gaussa 28 Mała powłoka ochronna 1 ________________________________…
-
Dnia 25-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: DarthRevan [nVS] vs. Pakol [SteWol] ~ 5.56% Agresor DarthRevan [nVS] ________________________________________________ Pancernik 30 _________________________________________ Obrońca Pakol [SteWol] ________________________________________________ Duży transporter 20 Recykler 30 Satelita słoneczny 37 Lekkie działo laserowe 20 Ciężkie działo laserowe 5 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agre…