Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 58.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No Mistrzu na początku fail ale udało się szybko odrobić stratę Powodzenia w następnych lotach i do naStępnego sneaky.gif
-
Gdzie Vtec nie może tam Revan pomoże Pozdro dla Bejota, Yody, Vteca, Charda, Bydlaka, Hella i całego RMN. Agresor DarthRevan [RMN] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca combo [S W] ________________________________________________ Mały transporter 302 Duży transporter 1.992 Lekki myśliwiec 13.225 Krążownik 1.570 Okręt wojenny 73 Recykler 710 _________________________________________ Po bitwie... Agresor DarthRevan [RMN] …
-
Cytat od TakaKita: „be3jot ty to jestes jak zwykle mocny w gembie. pisales mi na priv ze tutaj grasz i flote masz juz zaraz pod winterami. tylko czemu twoje starcia nadal wrzuca darthrevan a potem jeszcze sam sobie gratulujesz... śmieszne dalej grasz na dwoch kontach i sie ukrywasz bo wiesz ze by cie od razu znowu skasowali? czy boisz sie kolejnego bana? ” Właśnie tak rodzą się plotki. Bejot lataj bo chcę sobie jakieś St wstawić.
-
No RMN też może być po dobrej stronie. Pozdrowienia dla Bejota, Vteca, Yody, Bydlaka, Hella, Końca i całego RMN. Obrońca się nie odzywał i odpalił u ale mam nadzieję że będzie Agresor DarthRevan [RMN] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Okręt wojenny 8.000 _________________________________________ Obrońca marx [POD] ________________________________________________ Mały transporter 2.742 Duży transporter 6.570 Lekki myśliwiec 4.401 Ciężki myśliwiec 2 Okręt woj…