Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#2 dzisiaj, oby nie ostatni Pozdro dla buddy i towarzyszy z disco pozdrawiam tez obrońćę, powstał na 3 minuty przed dolotem moich rekinów i zaczął wiosłować to co już nie jego w konsekwencji 200k złomu przeszło mi koło nosa no ale cóż... będzie co odbierać Dnia 05-04-2019 22:17:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mory ________________________________________________ Duży transporter 33 Krążownik 126 _________________________________________ Obrońca Yushin [BLDR] __________________…
-
Mój debiut tutaj, chciałem się ładnie przywitać Pozdro dla budy, "Europejczyków" jeśli jacyś tu są no i co... I dla zbieracza, który mi podebrał 300k mety Zysk byłby większy pewnie, lecz: - zabrakło rekinów - ostał się jeden krązek - DT wracały dopiero na planete, więc wysłałęm tyle co miałem pod ręką - lecieć na dofarm nie było już siły - spać się chciało, mogło być 700k zysku więcej. Dnia 04-04-2019 23:38:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mory _________________________________…
-
to nasz 2 raz, ogólnie 3 tutaj... Chyba pora zamknąć to przedstawienie Od dłuższego czasu zabierałem się za to by się gdzieś wybrać i w pięknym stylu rozbić, lecz chciałem podziękować chłopakom z PFP i wylądować w ich reckach, bo naprawdę, dawno tak fajnej ekipy nie spotkałem. Niestety, popełniłem szkolny błąd, zawróciłem fs'a zamiast recków i trzeba było czekać do 1:30 aż wróci... No ale babie zebrało się na czułości, a są sprawy ważne i ważniejsze. Odbudowy raczej nie będzie, bo to nie ma sens…
-
Z A N Y [SEPY] & detox [aRETRO] & Bagins [PFP] vs. Badi [WSNR] ~ 17277.84%
Mory - - Starcia Europa
PostNo coś pięknego dla oka! Graty Panowie
-
s3r3k [P12_uS] & Robson [P12_uS] & J-Eazy [P12_uS] vs. Walgamer [Twierdza] & Sroda [Twierdza] & Kanion [Twierdza] & Iks [Twierdza] & DudaKolno [Twierdza] ~ 18316.1%
Mory - - Starcia Europa
PostŁadnie to ukręciliście SZO dla obu ekip
-
Z tego wszystkiego, aż założyłem konto wreszcie na forum Co tu dużo gadać, tak jak wymieniliśmy sobie na pw - złośliwość rzeczy martwych i wjechałem jako deser po kolacji Raz jeszcze gratulacje i szybkiego przetopu. Można było jeszcze coś uratować i wiosłować, ale każdy ma swoje zasady, należało się jak psu zupa więc nawet nie ruszyłem Teraz kilof w rękę, latarka na głowę i trzeba szybko odrobić Pzdr