Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
-
Zla Kobieta [B-S] & Zuy sen [B-S] & Adam [B-S] vs. Quanx [SITH] - 46983.18% - konterka
QmPL - - Starcia Quaoar
PostGratki ekipie udanej kontry chociaż Złej to pejczyk (albo rózga) należą się za brak pozdrowień dla mikołaja który wam ten prezencik zrobił % konkret, zysk jakiś jest więc topcie na co chcecie a obrońcy bo ma z czego no i zdrowych, wesołych świąt wszystkim ogejmowiczom życzę
-
Adam ale mój nick to mogłeś dokładniej spisać blink.png a co do skazania na B-S to możesz mieć więcej racji niż myślisz biggrin.png sorra sondy to mnie odwiedzały jeszcze na starej Ursie, obiboka i Gladiatora w podobnych okolicznościach zapoznałem na Vedze a na ramadka pierwszy raz trafiłem na Wasacie. Tak że mały jest ten ogejmowy świat A co do ST to niestety zmęczenie zrobiło swoje. Zakręcony dzień w robocie a wieczorem jeszcze brat z rodziną wpadł w odwiedziny więc dość późno wziąłem się za c…
-
Solar Sun & obibok [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & sorro [MNS] & koval [WarriorS] vs. Immortal [BP corp] 419178.78%
QmPL - - Starcia Wasat
PostNo to teraz wiem czemu na Quaoarze dzionek był taki spokojny największe psuje przyszły psuć na Wasacie Gratki dla ekipy rozbiórkowej przede wszystkim mega % i satysfakcji z ubicia Immortala no i SzO dla wszystkich
-
ramadek4 [B-S] vs. soundstream 5774.74% , ramadek4 [B-S] vs. QmPL [TEREFERE] 6198.61% , ramadek4 [B-S] vs. Dropson [DZT] 3239.78%
QmPL - - Starcia Quaoar
PostGratulowałem ramadkowi po starciu to wypadałoby odkurzyć forumowe konto i tu też coś wpisać także jeszcze raz gratuluje STarcia, tego na mnie i tych pozostałych też no i może zwolnij trochę bo przy takim nawale surki do przetopu stoczniowcy w końcu Cie zlinczują ja się pocieszam tym że uchowałem drugiego moona także coś tam u mnie jeszcze lata więc i zainteresowanie "dobrych ludzi" pragnących dobić rannego wzrosło mam nadzieję że Was nie zawiodę i kilka zarwanych nocek zaliczycie zanim reszta mo…
-
Zla Kobieta [B-S] & ramadek4 [B-S] vs. Wujek Samo Zlo [TEREFERE] - 10831.5% - spadający moon
QmPL - - Starcia Quaoar
PostZła przyleciała, przeleciała i odleciała nutka dla Niej youtube.com/watch?v=N5zzFopcYPI Wujek się nie łamie więc zabawa trwa, BSzO życzę choć coś tam wspomniał że na razie podziobie kilofem jak na Tereferka przystało
-
No ładnie, a kilka dni temu gdzieś tam w odległej galaktyce przewinął mi się nick Cannabis z takim cudaśnym cosiem (u I) biggrin.png i tak pomyślałem że dawno Go nie było widać a tu proszsze, oddech słyszę, puls czuję, STejka widzę - będzie żył gratki starcia, coś tam do przodu masz tylko że na u stocznie nie pracują Obrońcy SzO
-
Oj Paweł, Paweł łezka się w oku kręci nawet nie wiem czy zdarzyło nam się chociaż jakieś PW wymienić to jednak jeszcze na starej Ursie zawsze gdzieś tam Twoje sondy nad głową brzęczały zmuszając do przeglądania każdego moona po parę razy czy aby na pewno wszystko na FS'a poleciało SzO życzę jeśli będzie a jeśli nie to powodzenia w realu lub na innym uni na które zawitasz. Agresorowi gratulacje wyczucia i przetopu na cokolwiek byle nie flo bo tej ma już dość
-
Walnęło tak że nawet tereferkowe kopalnie się zatrzęsły tongue.png gratki ekipie broniącej, zwłaszcza gospodarzowi imprezy Obibokowi którego nick jest mi znany jeszcze ze starej Vegi. Gratki i SzO również dla atakujących którzy pewnie w kościach czuli że czeka tam na nich jakiś komitet powitalny ale polecieli do końca