Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
-
Cytat od edes: „A za co dostali bany co licytować nie można? ” można licytować. Tylko to były konta które nie były stworzone do gry tylko po to żeby podbijać stawki i nikomu z innych niechialo się licytować. One od 5,6 miesięcy nie poszły w rozwoju nawet o punkt. Tylko pojedyncze skoki. Ktoś wcześniej wykupując w ten sposób potem sprzedawał sobie za bezcen na rynku a teraz działał na zasadzie Ja nie mam to nikt inny nie dostanie. I Ty jako gracz nic nie mogłeś zrobić z nimi bo byli dla Ciebie zi…
-
Witam, Od pewnego czasu zagram dosyć aktywnie na Yidunie i na licytacjach zauważyłem pewną dość nie uczciwą praktykę. Mianowicie chodzi o 3 konta które są założone tylko i wyłącznie po to żeby podbijać do nie opłacalnych kwot licytacje. Konta te zostały doprowadzone do granicy punktowej po której dany gracz przestaje być zielony tak żeby ich nie przekroczyć. i w ten sposób dla większości są nietykalne, więc zbierają się na nich ciągle surowce przeznaczone tylko i wyłącznie na lictacje. na tych k…
-
Gratulacje Buleon znowu do przodu i Ja zacznę floty bardziej pilnować gratki również dla Kirczaka. A obrońcy jak najbardziej szo! I wracaj bo masz dobre Eko szybko odbudujesz.
-
Jak się okazuje takie wymarłe nie jest dziś już dwa razy kogoś złapali
-
Gratuluję Widzę szalejesz czekam na takie same steki na ylidunie brawo
-
Z pozdrowieniami dla SLU i GZ z Yildun. Obrońcy odbudowy Cichy, chciałeś kolejnego, to masz Podziękowania za recki i paliwo dla Thomaseq Dnia 20-08-2020 22:33:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Star Lord [SLU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 143.781 Mały transporter 81.149 _________________________________________ Obrońca Dibo [JWGang] ________________________________________________ Mały transporter 105.000 Recykler 2 ____________________________…
-
Mała poprawka Atakującem SZO!!!!
-
Witam. Pozdrawiam całe SLU GZ z Yliduna i całe wymierające uni Atakującemu SZO choć to i tak tylko część jego floty. Dnia 20-08-2020 18:45:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piat [ISS] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.471 _________________________________________ Obrońca Gamora [SLU] ________________________________________________ Mały transporter 770 Satelita słoneczny 332 Wyrzutnia rakiet 335 Lekkie działo laserowe 127 Działo Gaussa 27 Mała powł…