Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 48.
-
Imponujące starcie! Gratuluję Zaangażowanym! Cieniu, chyba już tylko: do zobaczenia w Krainie Cieniów?
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
polesiuk - - Hall of Fame
PostŁadne starcie, ładna akcja. Wrażenie jest. Gratuluję pomysłu Pomysłodawcy, gratuluję realizacji Realizatorom, gratuluję wykonania Zaangażowanym! Doświadczonym innych ciekawych doświadczeń życzę. Ale czy może być coś ciekawszego od tego tu?
-
ACS; lucky666 [ZLY SEN] vs Kel Thuzad i terry [PACZKA] - 1.069.695,84% + zbiórka TOP 1 ACS
PostPrzednie widowisko godne uznania! Obu Stronom: za pomysł, za akcję, za cierpliwość, za determinację, no i za kulturkę. Panowie, kosmos jest jak najbardziej Wasz! Prawie cały... Bądźcie pozdrowieni Odwieczni Zdobywcy!
-
ACS : Luciel , Migi [FRIENDS] , lucky666 , pl1 [ZLY SEN] vs Mysza303 [CyRa] - 233 777,78%
PostZawsze Gwiazdeczki w akcji wzbudzały mój podziw. Nawet wtedy, a może nawet częściej niż wtedy, kiedy to nie moje potrafiły zebrać się do kupy i uderzyć w cel. Panowie Kolekcjonerzy uznanie i gratulacje! Mysza, powodzenia w nowych wyzwaniach!
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
PostNie chciało mi się wcześniej wszystkiego uważnie czytać ale w końcu końców przeczytałem i konstatuję: pogarda to paskudne zjawisko. Szczególnie paskudne jest, kiedy dotyczy możnych tego wirtualnego kosmosu. Tak jakby nie znali historii tej gry, że nawet po największych pył bitów potrafi tylko pozostać... Jeszcze raz pogody ducha życzę wszystkim Zaangażowanym!
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
PostDużo cyferek i dużo emocji. Samo życie... Gratulację dla Atakującego i Towarzyszącym! Pokrzepienia Doswiadczonemu! A Trwajacym, dużo zdrowia i nieustającej ciepliwosci...
-
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
PostPiękne floty, imponujące starcie! Gratulacje za zaangażowanie Stronom i stworzenie ładnego widowiska! Pozostałym, zdrowia życzę...
-
fen111iks i Fisher i offline i pluszak [MG42], VanDyk [CLZ] vs EvenemenT [WIP] - 214990%
PostBrawo Chłopaki Pomylońca! Niech radość Wasza nie ma końca! Piękne złomowanko! Doświadczonemu zapewne doświadczeń nie brakuje, więc... albo działalność pedagogiczna albo transformacja transaminacja...
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
PostJak ja to lubię: emocje, zwroty akcji, gra poza grą, i tak dalej, i tym podobniej, i tak weselej... Dziękuję za wyborne widowisko Obu Stronom! Chwała Zwyciężonym, Chwała Zwycięzcom!
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
PostSam już nie wiem co mnie bardziej kręci, radość lektury forum czy obijanie się o pył gwiezdny? Przy tym dziwię się sobie, że nie mając w zasadzie wolnego czasu, tyle czasu poświęcam tej grze. Fenomen jakiś czy słabość? Rozjaśnieniem mi nawet nie jest to, że podobnych sobie tu odnajduję... Panowie Roztropni, chwała Wam za ciekawe przedstawienie! Panowie Doświadczeni, niech ta lekcja coś na dobre w Was zmieni... Przy okazji pozdrawiam Czyścioszków, którzy wiedzą lepiej, oczywiście...
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
PostPanowie Prowokatorzy... szacuneczek! Kawał ciekawej roboty dobrze zrealizowany! Panowie Doświadczeni... uznanie za prezentację flot. Domyślam się, że była nadzieja, że mimo wszystko? Cóż, tak jak życie tak i ogame potrafi zaskakiwać...