Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Wojak - - Starcia Wezn
Postok już jestem bogatszy aczkolwiek niektóre kwestie nadal są zastanawiające. Przyznaje i przepraszam za te "bugi" Chari nie grzej się będzie dobrze a KNR gratuluję akcji
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Wojak - - Starcia Wezn
Postnastepnym razem stawiaj sobie lotkę i leć sam hahaha ja nawet złomu nie pozbieram po Tobie bo nie umiem
-
Wojak - - Starcia Wezn
Postskoro całe Bankusie tak teraz płaczą to czego żadem gęby nie otworzył jak była mowa o innym pilocie. tak samo daliście D***y!
-
Wojak - - Starcia Wezn
Postoświeć mnie w takim razie
-
Wojak - - Starcia Wezn
PostCytat od Farnah: „Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to spier..... Jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy.... ” Tak to jest jak się grało z ludźmi, którzy bugów nie wykorzystywali co za tym idzie nie znali ich. Pozdro i do kabiny zbij trochę…
-
Stało sobie pod osłoną bunkra Dex pewnie będzie zły, że mu farmę zjechałem Pozdro OLD! Dnia 03-01-2019 19:58:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 8.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca noobek ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 14.380 Recykler 97 Satelita słoneczny 1.296 Wyrzut…
-
Przegląd gali w okolicy i takie oto efekty Pozdro OLD! Dnia 03-01-2019 17:12:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Okręt wojenny 40.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca frugo [M_W] ________________________________________________ Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 1.500 Krążownik 6 Okręt wojenny 3 Recykler 3.423 Sonda szpiegowska 595 Bombowiec 1 Gwiazda Śmierci 9 Pancernik 9 Wyrzutnia r…
-
Standardowe skanowanie okolicy. Była akta na matce po czym przed samym wysłaniem floty pokazały się minutki szybki locik i spadające gwiazdy mam i JA! Pozdro dla całego OLD i reszty znajomych! obrońcy SzO! Dnia 26-12-2018 20:43:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca patryk555555555 [NASA] ________________________________________________…