Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 181.
-
Cytat od Montezuma: „Już myślałem ze te ogromne floty w oldach sluża jako eksponaty w muzeum, jednak część nawet jest sprawna ale w sumie po 4 nad ranem jak większosc smacznie spi to i mały pajączek jakąs muszke w swoją sieć złapie Co do Marka wiadomo, że swoje odbierze pięciokroć a jak nie to sojusznicy to zrobią za niego. ” Jestem pewien, że Marek nie jest gościem, który będzie się kimś wyręczał Służba nie drużba.
-
Cytat od czubulus: „Graty tankowania. Po ty nocnych manewrach to śmiem twierdzić ze może masz dzisiaj Nadwyżkę dex'u śmiało możesz przepalać dalej. A Markowi standardowo ” Dzięki troszkę deu wpadło. Kto nie przepala ten nie zarabia Ale skoro jesteśmy przy urodzinach to mimo, że ich nie mam to prezenty zawsze mile widziane Zapraszam na kawkę
-
Pozdrawiam Marka, który jak zawsze z pełną kulturą pogratulował i zamieniliśmy kilka zdań. Troszkę za długo pospałeś ale dla Ciebie to żadna strata SzO ! Pozdro OLD! Na Wasz ból tyłka ten niedojda i zeroskill coś trafił Myślę, że wiedzą do kogo te słowa. Dnia 15-02-2019 04:39:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Okręt wojenny 500 _________________________________________ Obrońca El Marek [KNR] ___________…
-
Mini st'ek na koniec dnia Pozdro OLD Dnia 10-02-2019 22:50:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wojak [OLD] ________________________________________________ Krążownik 7.000 Okręt wojenny 20.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca kuchol izar [Sztos] ________________________________________________ Mały transporter 11.855 Duży transporter 2.571 Lekki myśliwiec 28 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 1 Recykler 19 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 27.134 Lekki…