Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 126.
-
To znowu ja, po raz trzeci solo na Mensie ST dzień po dniu, tego jeszcze nie miałem Dzisiaj totalny spontan, choć z emocjami po całości Inna gala, kolejny sąsiad z bunkrem. Skan, sim, lot. Ale tu historia się nie kończy. Dosłownie chwilkę po wystartowaniu zapaliła się aktywność u Smakosha, który siedzi w tym samym układzie co wyruszyła flota. Zaczęły się delikatne nerwy. Zacząłęm sprawdzać dalej, na żadnej innej jego planecie aktywności nie było. Niedaleko jest też DarthBartek u którego * była p…
-
Po raz drugi solo, tym razem chociaż z zyskiem Skanowałem wczoraj sąsiada jak to czasami robię, bo lubi trzymać sporo surki w bunkierku a tu moim oczom pokazała się całkiem pokaźna flota. Szybko wrzuciłem w sima, bo bunkier jak na moją flotę całkiem pokaźny Odczekałem kilkanaście minut aż teleport wystygnie, przerzuciłem flotę, szybkie spojrzenie czy są minutki no i start Niestety po niespełna 10 minutach pokazała się aktywność i dryfująca flota na falandze, ale z misją transportuj. Rano niestet…
-
batonik [TRUST] & Kapitan Walek [TRUST] & Sir Acid [TRUST] vs. Stan lee [SunMoon] ~ 4155.72% ACS Atak
batonik - - Starcia Mensa
PostCytat od Smakosh: „xD To ma być bunkier? Pany wy chyba bunkrów nie widzieliście. Ale przynajmniej ja widzę wasze flotki Było zaprosić do balangi pomógł bym wam, przecież to nie daleko ” Bunkier nie taki duży, ale jednak bunkier Skanujesz co chwilę to i tak flotki widziałeś Co do zaproszenia, jakbyś NAS kiedyś zaprosił to nieomieszkalibyśmy zrobić tego samego
-
batonik [TRUST] & Kapitan Walek [TRUST] & Sir Acid [TRUST] vs. Stan lee [SunMoon] ~ 4155.72% ACS Atak
PostW sumie zysk na 3 to dno Ale zabawa przednia Dobrze, że nas namówiłeś Kapitanie, bo jakoś nie było za wielkiego entuzjazmu do tego lotu Po raz kolejny wiara w bunkier zawiodła i jeszcze nie raz zawiedzie. Ale żyjemy w kraju, że każdy ma prawo wierzyć w co chce Do następnego Obrońcy
-
Lemanowy [WOWWW] vs. Dobranoc [CLEANING] ~ 17004.55% - Sprzątanie Cleaning vol. 2
PostZrzucili się w 3, kupili konto i zezłomowali Nie no graty wyczucia sytuacji dla całej trójki, chociaż widać że trwało to dłuższą chwilę Czy obrońca się w końcu odezwał? Chyba sobie tym razem odpuści, ale jeśli zostanie to
-
Dzisiaj tu widzę połowe ludzisk w reckach co mnie regularnie skanowali, to mi się podoba. Mnichu ze skanami chyba był nawet najbardziej natrętny Może się trochę uspokoi Tobie gratulacje, wyczuć moment też trzeba wiedzieć kiedy A zysku to same Widelce by pozazdrościły Jak w komentarzu wyżej, obrońcy koniecznie szo
-
Mówi się: nie wierz nigdy kobiecie, ja to zamienie na: nie wierz nigdy bunkrowi Każda wiara jest dobra, tylko nie ta w bunkier. I jeszcze jedno: nie ma za dużych bunkrów, są tylko za małe floty A Ty z takiego bunkra jeszcze trochę zysku wyciągnąłeś, chociaż nie chcę wiedzieć ile paliwa na to poszło... Chyba Arabów musiałeś obrobić Gratulacje Obrońcy szo, ale tylko floty.
-
Cytat od Smakosh: „I czego tu koleguuf wołasz? Jakieś układziki tu są? SUPER! Uwielbiam robić heart break'i ” On nie ma koleguuf, tak chciał zabłysnąć Szkoda Keysera, mam nadzieję, że się nie załamie tym policzkiem, w końcu tragedii nie ma Graty Smakosh, musiałeś się dobrze wstrzelić, bo tak jak Acid pisał Keyser pilnował się całkiem dobrze. Może pojawienie się NIEPROSZONEGO( ) gościa go trochę zgubiło. Tak czy inaczej przetapiaj dalej. Keyser
-
Witam, moje pierwsze solo ST na tym uni, choć już pare razy dużo nie brakowało by tu wcześniej zawitać Historia krótka i dobrze znana, nie było fsa to flota zaorana Tyle tylko, że obrońca zalogował się chwile po wlocie, teleportował recki z innego moona i wszystko co do sztuki pozbierał. Trudno, będzie miał na odbudowę, ale moim zdaniem kara za brak fsa powinna być surowsza. Niemniej jednak życzę szybkiej odbudowy i może jeszcze kiedyś się tu spotkam z nim z lepszym skutkiem Straty nieduże, już …