Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 126.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
depesza [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Drewsik [SUPERMEG] & ZuOo [SUPERMEG] vs. DarthBartek [WOWWW] ~ 15181.05%
batonik - - Starcia Mensa
PostBrawo Depesza Cieszę się, że mogłem pomóc. Wyszło właściwie tak jak sobie zaplanowałeś, a to się nie często zdarza Poprawiłeś wszystkim humory, to najważniejsze Bartkowi gratulacje postawy i szybkiej odbudowy, chociaż teraz to już pewnie odbudowany
-
Witam, poskanował kolega wczoraj to i ja poskanowałem. Ja coś ustrzeliłem, ciekawe czy kolega też czymś odpowie. Powrót z dodatkowymi emocjami, gdyż układ obok Leman się zapalił Na szczęście nie był zorientowany w sytuacji. Pozdro dla Supermeg i wszystkich którym jeszcze się chcę Dnia 23-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor batonik [SUPERMEG] ________________________________________________ Krążownik 128.340 _________________________________________ Obrońca ValhallaRe…
-
Jozz [SUPERMEG] & KulawyBezNogi [SUPERMEG] vs. kakarotto [SUICIDE] ~ 6467.33% Obrona
PostU mnie było odwrotnie
-
Smakosh [WOWWW] & DarthBartek [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. KulawyBezNogi [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Burzel [SUPERMEG] & Wredny [SUPERMEG] ~ 19924.05%
PostWyszło jakby tu jakiś wielki ACS był Graty Smakoshku, przefarciłeś to fakt, ale jednak trzeba temu fartu pomóc i Ty to zrobiłeś mimo, że na % Grzybu Twojej winy nikt nie kwestionuje, miałeś 2 moony w układzie a na szpieguj poleciałeś....
-
Jozz [SUPERMEG] & KulawyBezNogi [SUPERMEG] vs. kakarotto [SUICIDE] ~ 6467.33% Obrona
PostTy to się lubisz przepychać z każdym sąsiadem, nie lubisz po sąsiedzku żyć Zuo chyba za bardzo był zajęty podziwianiem swojej nowej fryzury i dał się złapać Graty! Zuo
-
#1 Witam po raz pierwszy Obrońca znaleziony w sobotę, trzymał flotę w bunkrze, a że w sobotę dziewczyna miała obiecany romantyczny wieczór musiał poczekać do dzisiaj przez co dobudował trochę bunkra i pewny siebie poszedł spać Gdy się obudził musiał zobaczyć to co poniżej Zysku niezawiele, ale coś tam jest. Pozdro Sir Acid, Kapitan Wałek i Darkon Dnia 09-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor batonik [JAP] ________________________________________________ Bombowiec 334 N…
-
Jak Szkodnik napisał, że został zestrzelony to już było pozbierane więc nie było nawet próby kradzieży dla wyjaśnienia sprawy Ogólnie brawo dla Was. Ale Smakosh akcja zaplanowana, a Ty taki nieprzygotowany oj, oj. Trzeba było sobie wiaderko podstawić i kupić jakieś przekąski Ale przynajmniej rekord pobity, z drugiej strony ciekawe czy nie trzeba było wycierać... whatever Graty Pany, trzeba przyznać, że ładnie Wam to wyszło Szkodnikowi będzie lżej eko klepać
-
Kurde miałem ostatnio podobny wjazd, 2k % przekroczyłem, głównie z własnej floty, ale już tyle razy czytałem tutaj głównie od koleguf z Wow, że naciągane itp itd, że sobie odpuściłem, a widzę, że trzeba było wstawiać zwłaszcza że 500kk do przodu wyszedłem. No nic, graty Tomex, to chyba raczej nie koniec emocji
-
depesza [SUPERMEG] & Burzel [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & rookie [SUPERMEG] vs. Marshal Twighlight ~ 4155.08%
PostW takiej obsadzie musiało wszystko wyjść Graty Depesz Obrońcy szo