Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 145.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To starcie bylo nam potrzebne obojgu. Ja potrzebowalem surki a Power lekcji. W srodku moich lotow zaswieca mi sie ten wykrzyknik czerwony, ale to nie takie dziwne. moze pm mi ktos robi, a moze fsa jak ostatnio typ dal na atakuj na 11 h i zawrocil godszine przed dolotem (moze myslal ze za nim polece). Prawda sie okazala fajniejsza bo lecial zlom pod dom. 2 sek przed tylko kliknalem telepa. Kox dopiero po chwili napisal ze gratuluje. Pewnie sprawdal czy dobre RW widzi. Powiedzialem gdzie popelnil…

• A bylo to tak: PanS (Smigol)pisze ze chyba cos znalazl. Pomyslalem ze w kopalni zamiast metalu to moze klejnoty ale nie. Znalazl cos na odleglym ksiezycu ale nie wie co bo nie moze sie przebic. 60 ss chyba poslal i jest. Piekny kolorowy RS z flota obroncy. No to liczymy: Reki leca ponad 2h. To nawet nie puszczamy bo bedzie po 6 wiec wstanie do pracy albo cos. Nasze dwie floty to za malo. Ale Postman chyba fsa odbieral i na pytanie czy masz flote nie odpisal jak zawsze mam ale na fsie lecz krotk…

• Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nowynick [OSA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 490 Mały transporter 500 Okręt wojenny 350 Pancernik 101 Krążownik 401 _________________________________________ Agresor osasuna [OSA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 988 Krążownik 250 Okręt wojenny 150 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca Kewlar [SPQR] _________________________________…

• Nie wiem ile razy mi uciekal. Za duzo. Lotka w uklad. Pierwszy lot przestrzelilem. W swieta ludzie inaczej fsuja Juz zrezygnowany flote odsylam na najblizszego moona ale jeszcze ostatnie spojrzenie na us. HAHA. Aktywka. Bez skanu start, reki, dofarmy. Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nowynick [OSA] ________________________________________________ Mały transporter 300 Okręt wojenny 350 Pancernik 101 _________________________________________ Obrońca Setnik …

• Straty sa jak zawsze ale stosunek odbyty policzony. 2,99 : 1 nic nie ucieka Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nowynick [OSA] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 350 Krążownik 115 Okręt wojenny 230 _________________________________________ Obrońca Iamfine ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 133 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 16 Okręt wojenny 42 Recykler 1…

• Juz kiedys widzialem ze tam flotki przybywa ale astro sie nie zgadza no i po czasie juz byl zielony. Skan okolicy i widze to. Astro nadal sie nie zgadza. Obroncy SzO. i Czekam. Szkoda ze moona nie dostales. Dnia 19-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nowynick [OSA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 294 Ciężki myśliwiec 1 Mały transporter 331 Okręt wojenny 180 Pancernik 49 Krążownik 130 _________________________________________ Obrońca …

• Dnia 14-04-2019 04:58:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nowynick [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 62 Ciężki myśliwiec 4 Pancernik 18 Okręt wojenny 51 Krążownik 73 _________________________________________ Obrońca eDydek [ANGELS] ________________________________________________ Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 21 Krążownik 10 Okręt wojenny 51 Recykler 40 Sonda szpiegowska 54 _______________________________________…

• Zadna obrona przyznaj sie. Na fali zlapany i w trashu krk wklepalem jako cmy. Do acsa nikt sie nie kwapil wiec mial byc remis z 4kk zysku. Nic nie zrobil tylko godzine pozniej zapytal co to bylo. OBRONA hehe. blad agresora.. PS. wam tez nie przeskakuje do trasha po wcisnieciu tego +- ???

• Trzym sie ZANY. Jeszcze sie spotkamy. Na disco haha gratki chlopaki. ladnie weszlo.

• Nie wiem jak to sie stalo. Ostatnio obronca zatrzymywal produkcje i fsowal na cale dnie bo na obronie robili % do s&d. A dzis widze minutki na moonie i cala 1g przepatrzylem. Nikt nie skanowal tylko ja. No to skan. A potem z gorki. Reki trash lot aktywki astro. Chyba nawet sie zalogowal na minute po dofarmach jakos minute przed rekami.... Provoc SzO. Dnia 24-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [Syndycat] ________________________________________________ Pance…

• Dnia 23-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [Syndycat] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 36.000 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 11.119 _________________________________________ Obrońca R Wielki [ZLW] ________________________________________________ Duży transporter 9.800 Lekki myśliwiec 46 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 19 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Banditt…

• i ja nie biore udzialu w s&d.

• polecialem, bo sobie wlasnie pomyslalem, ze ktos sobie zorganizowal ten push i ze moze zdaze przed nim. i zdazylem. Nie wiem co to za konto. Duzo takich widze co wchodza i jak skanuje to od razu spowrotem u. Ktos sie pushuje na pewno. Bede przeszkadzal dalej... Skan, reki, trash, lot, aktywki, astro. Taka mam kolejnosc i tak zrobilem tym razem. A jak to sie stalo ze to stalo to prosze pytac obroncy bo u nie wlaczyl wiec podejrzewam ze nawet nie wie ze zdjal, albo jest pewny ze dal spowrotem. Dla…

• Dnia 21-03-2019 22:36:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [Syndycat] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.082 Pancernik 11.992 Krążownik 7.000 _________________________________________ Obrońca bienio68 [UrAnus] ________________________________________________ Mały transporter 2.151 Duży transporter 1.319 Lekki myśliwiec 36.622 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1.166 Okręt wojenny 209 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1.251 Sonda szpiegowska 197 Bombow…

• Dnia 21-03-2019 23:15:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [Syndycat] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 9.316 _________________________________________ Obrońca bienio68 [UrAnus] ________________________________________________ Mały transporter 5.719 Duży transporter 2.605 Lekki myśliwiec 21.931 Krążownik 882 Okręt wojenny 318 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.273 Sonda szpiegowska 1.403 Bombowiec 311 Pancernik 1.027 ____________…

• A Asiu atak nastapil z moona zrobionego przez ciebie trol bagienny go nazwalas .. pamietasz?

• Obroncy juz od dawna nawet nie skanowalem. Zawsze obecny. Pisalismy nawet nieraz do siebie i takie tam. Skanuje 1g i omijam Pr0v0k3 bo po co maja ss mi spadac, ale cala gala i zadnej aktywki u niego. Pewnie zrobil astro i siedzi schowany. Sprawdzam i ... no i widze to co spakowalem a astro sie zgadza. Po wszystkim nawet nie odpisal. Mam nadzieje, ze wszystko u ciebie ok Pr0v0k3. SzO i odezwij sie. To tylko gra. Pozdro dla budy i p. Asi, ktora dolaczyla niedawno do naszego grona, choc znamy sie …

• Na tego pana polowalem juz bardzo dlugo. Deu chyba za malo zeby sie przepaly zwrocily,ale jest. Aimar, dlugo dawales rade. Gratki i SzO. Pozdrowka dla soja i znajomkow. Dnia 03-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [Syndycat] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 298.473 Ciężki myśliwiec 32 Krążownik 30.042 Okręt wojenny 6.207 Pancernik 19.858 _________________________________________ Obrońca aimar [PIWOSZE] _…

• Taki poczatek roku. Kolega juz szedl spac a ja dopiero siadlem. Powiedzial sprawdz czy Wujo fsa zrobil. No to sprawdzilem Pozdrowienia dla Soja i buddy. Obroncy SzO. Dnia 01-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor detox [Emeryci] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.242 Okręt wojenny 1.889 Pancernik 1.172 Krążownik 1.367 _________________________________________ Obrońca Wujo [PzM] ________________________________________________ Mały trans…

• Wyczekalem az obronca zapcha sobie sloty tak zeby nawet zawrocony atak na idlaka nie wrocil na czas. Wszystko policzone, ale obronca mimo ze byl bardzo aktywny akurat sie nie zalogowal. Pozdrowienia dla Syndykatu i buddy i znajomych nowych z Europy i Dorado. Obroncy SzO. Dnia 25-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [Syndycat] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 201.474 Okręt wojenny 6.083 Pancernik 16.423 Krążownik 21.470 ________…