Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 145.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No to kolejny do kolekcji. Zwyklak bym powiedzial: Skan Reki Astro Flota Akty Minutki Bum Pzt Ksiazkowy wlot. Szkoda, ze obronca nie dostal moonika, ale jak odbuduje to pogadamy. SzO Dnia 07-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [BOSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 350 Pancernik 158 Krążownik 357 _________________________________________ Obrońca Commander Hubble ________________________________________________ Mały transporter …

• NOoooo. To to byla zabawa!!! Skan. Zero akty nigdzie a ta flota na moonie. Hmm... Astro? No tak. Planety brakuje. Po sprawie, ale.... Zero akty nawet na tym moonie, to jak kusi i kogo??? I sie zaczelo... Wszystko mi mowi, ze mnie ktoas pokoch... nie to... ze trzeba sprobowac... Za duzo wam nie powiem, bo bedziecie wiedzieli jak i kiedy sie wlatuje w pulapke i wygrywa A jakby wszyscy wygrywali to nikt by nie wygrywal ..... czy jakos tak... Dnia 07-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się …

• Ja to zly bylem dopiero, bo reki wracaly juz, puste, a pzt lezal dalej. haha. No ale to naprawili a wlecialem dlugo przed zawieszeniem ogame. 25 minut pozniej dofarm puscilem i wtedy padlo wszystko. (no co ... 25 minut bo zapomnialem wczesniej). Dobitka to jednak 28h pozniej. Juz wszystko bylo, bo floty przestawial. no tak trafilo, ze podlecialo pode mnie.

• Komus cos tam nie pasowalo, ze za maly %... No to chcialem dobic. W dzien chyba pilnowal, bo jakos nie mialem natchnienia, ale w nocy ... i to tuz przed, a nie tuz po godzinie zero czasu oGame? Flota jeszcze w doku. Stalo moze 3kk. Surki troche jest. Dla mnie zolty, to wspomniane wczesniej pkt HONORU!!! zarobie. Obrona duza to poslalem z zapasem, bo stosunek flot i tak nie wazny, Akta nie gasnie. Pewnie siedzi i chce mi zrobic jakies bubu haha, ale ... Floto PRZYBYWAJ! No i przybywalo, a surowc…

• No talki mini mini ponad mini mum. Kolega gornik stwierdzikl ze mnie tu dawno nie bylo. To polecialem dalej niz czas na to pozwala. No i flota nie wrocila.... Od jakiegos czasu chyba sie bawia piloci na jakiejs miedzygwiezdnej imprezie. Dnia 05-12-2019 19:42:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 150 Okręt wojenny 202 Pancernik 55 Krążownik 381 _________________________________________ Obrońca Harvey [R…

• gratki. ladny lot. widzialem polowe dolotu i caly powrot. Swiatla stopu chyba w lmie tym trzecim z prawej nie dzialaja ... ale to tam szczegolik.... ja sie nie bede czepial. No a obroncy SzO. Wiem, ze bedzi,e bo tak mi pisal jak ja wlecialem. A wioselko ma malutkie, za anty nie stawia i 3 do 10 recy chyba dla zasady mu tam krazy...

• Na wstepie pozdrawiam cztery panie ogamerki. Oczywiscie wiesz, ze to ty jestes ta najfajniejsza, tak? A o to moja teoria: Jak juz nie chcesz grac, a oGame chce cie zatrzymac, to nawet takie rzeczy: . . . . . ACS 2 GRACZY BEZ TEGO DRUGIEGO Czekajac na pm. Skan. Widze flote i akty. Lot 15 minut. Nie na takie akty sie latalo Rece 5 szt. Straty ...... za duze. ale kolega jest niedaleko i ma falange! "Startuj smieciary i zaraz dolaczysz to wejdzie na czysto. spadna 2 moze 4 krowy." Akty nie gasly wi…

• No gratki chlopaki. Zysk jest. Lot wspolny jest. Kulka to dobrze, bo nastepnym razem jak go bedziecie zlomowac, to nikt nie zobaczy na fali......

• Ok. To pozdrawiam wszystkie znajome moje na ogame. Wszystkie 4.

• Cytat od halszka: „Bandyto graty wielkie , zysk zyskiem ale satysfakcja musi byc po naszej stronie Brawo , jak zwykle okazujesz sie zbójem nad zbójami .... hmmmm ..... zastanawiam sie tylko gdzie pozdrówki dla Halusi ? pewnie ukryte w tekście , miedzy wierszami Obrońcy SZO PS. Ludzie , uwazajcie na Bandyte , wie chłopak co robi ” Malym druczkiem Halinka. Po drugiej stronie monitora sie wyswietla....

• Tego ST dedykuje mojemu imiennikowi. Wspolzalozycielowi SYNDYKATU. Ave Cesarz!!! Sklad floty jak widac nietypowy. Obronce zobaczylem okolo 80 minut przed starciem, jak wraca z pzta na 16 polu. Telepow jeszcze sie nie dorobilem, a loty wiemy ze sa tu drogie, szczegolnie ze startowalem z 3 roznych galaktyk. Czesc floty bojowej sie nie zalapala, bo za wolna i paliwa nie miala. Piloci jeszcze maja pretensje, ale ja im to wynagrodze dlatego na ochotnika wystartowaly dt, mt, ss, ... satki chcialy lec…

• 1 slowo: Falanga. Dnia 27-11-2019 22:58:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Banditt [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 287 Okręt wojenny 50 Pancernik 1 _________________________________________ Obrońca figurczyk ________________________________________________ Mały transporter 35 Lekki myśliwiec 308 Ciężki myśliwiec 210 Krążownik 61 Okręt wojenny 5 Recykler 1 Sonda szpiegowska 146 _________________________________________ Po bitwi…

• Jeszcze tam u was nie skończyłem hehe. Czasu brak. Ale wrócę jeszcze przed świętami....

• Cytat od roermond: „Cieszysz się jak murzyn blaszka. Widać że stawiasz pierwsze kroki, wytrwałości życzę Ci. ” ???

• Cytat od asroma123: „No jak to jak? Rutyna zjadla! Trzeci dzis wlot na aktywnym i nie bylem wystarczajaco czujny Opoznilem 20 sek, nie dluzej bo mi dzieciaki juz bule meczyly, szybki rzut oka, niby ok, lece, a tu nagle 150 kr wyroslo. Hit Ale spoko gosc jestes to przezyje Dzis 3 ST na plus i 1 na minus => bilans dzis na zero Tylko Elite schanbilem i to mnie martwi ” Nic nie schanbiles. Dobra akcja byla. Latac trzeba a jakby sie tylko wygrywalo, to kto by przegrywal? Trzeba z obu stron w gre grac…

• Pierwszy raz na tym uni. Witam lotnikow. Atakujacy zeskanowal. Zobaczyl flote i surke po pm. Szybki start. Moje krk w ataku , wiec zawrotka. Dalem sobie 25 sek zeby....No wlasnie... Kiedys juz zlamilem taka akcje przez zawieche neta a ten serwer to jeszcze stabilny nie jest. Flota wrocila a ja widze skan na 1 sek po pierwotnym wlocie. W 20 sek podnioslem te krk i oposcilem,bo oczywiscie opoznil. To tyle w sumie. Agresor ... no luzak. Pogadalismy sobie. Ma tu juz kilka wpisow widze. Moona nie ma…

• Dawno nie bylem a tu takie loty znowu na uni. Gratki GRIGOR. Moje top solo pobite szybciutko. Darkstar SzO juz jest wiec moje 1kkkkkkkk nie poszlo na marne w jakies kopalnie czy co to oni jeszcze potrafia na planecie zbudowac....... tylko w stateczki.

• ANTYLOTKA ???? 39579,82% Solo pod domem. nowe top1 solo ???

• I potwierdzam dalej slowa od lat: Nie ma bunkra nie do przebicia ani floty ktora nie spadnie....

• Peknych kilka dni bylo na tym uni. stekow ze 100 sie posypalo, super. Gratki panowie lotu.