Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Caterpillar - nie dorabiaj teorii spiskowych tam gdzie ich nie ma , malo razy w st ktos pisal ze " lecialem na niegoo , graty ze tobie sie udalo " ? dziecinada .. nick obroncy cos mi mowi , miejmy nadzieje ze odbudowa bedzie , to moze ktos inny skorzysta nastepnym razem Graty Zygunia
ale tu jest góóvnoburza od jakis 19stron kazdy kto mial swoj glos i chcial go oddac to to zrobił , a teraz czepianie sie słówek i jakies wywody od 10stron nie maja znaczenia . zostało przegłosowane x5 , nie moja opcja , ale trudno . Zyje w demokracji i demokracje musze uszanować . Daje sobie czas na gre na x5, zobacze, pogram , sprobuje sie przystosować . nie bedzie mi się podobać to skoncze gre , ogarne x5 to bede grał dalej . Osobiscie uwazam ze x5 to za duzy skok , a osoby ktore chca grac na …
Noooo troche tego padło .. gratuluje ekipie złomujacej , czyzby konta poszły w dół na allegro przed świętami ? Fajnie widziec ze działacie , miłego przetopu i do nastepnego , zysk miodzio
szczena opada ... Procent z tych najwiekszych a same okolicznosci jakze proste , samo zycie . Wilkowi powodzenia w RL i zdrowia dla ojca , a agresorom co by im sie stocznie nie zapchaly od zysku