Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-38 z 38.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @ciap To w takim razie, jaki bonus/"wyrównanie" dostanie Xanthus, które będąc najsłabszym universum w tej grupie (nie patrzmy przez pryzmat top1, który grając na najmłodszym universum z najmniejszym speed eko w grupie pozostanie nadal top1 po uF) jako docelowe nie dostanie ani kolejnych dodatkowych pól, ani darmowych przenosin planet?

• [ciach] Co do samego starcia, cóż można powiedzieć, załatwiłeś kilka dni wolnego wysłuzonym już strażniczkom lasu, bo wszystkie tiry na złomie gratulacje & keep going a obrońcy szybkiej odbudowy, oczywiście po kilku dniach odpoczynku na urlopie Moderator Neferet:Ciachnięta odpowiedź na skoszowany post

• " raz, dwa, trzy, dzisiaj z Fanta lecisz Ty " Gratki gratkai, ale ja tu mam takie małe podejrzenie, że robisz jakiś "200ST do unifusion challenge" Obrońcy szybkiej odbudowy, i dzięki za inspirację na noc, z chęcią obejrzę sobie pogrom Drakuli

• #FANTAstyczne ST gratulacje, a obrońcy szybkiej odbudowy

• Cytat od Apropo Defacto: „Cytat od Mad Max Ufop U21: „Pozdro dla prawie całego sojuszu i wszystkich buddy ” Chyba wiem o kim piszesz. Gratuluję tankowania! ” patrząc po ostatnich transferach między sojuszami, nie dziwie się, że nie pozdrawia "całego" składu zresztą, Fantastick w formie, zgodnie z oczekiwaniami co chwile pojawiają się w ST i reprezentują istnie wysoki poziom..oh wait. nawet ich Boss uciekł z tego "sklejonego" sojuszu brawo starcia, ładne tankowanko i fajnie tak zobaczyć stejka "j…

• Ooooo, jaki to przyjemny news z "rana" ;))) stówa może nie największa, ale sprawiająca dużo radości, a na pewno satysfakcję gratki i oby tak dalej, szok jak szybko dobiłeś 100st, wielkie brawa za to

• dzięki za pozdrowienia ! to już 99 starcie.... szok i niedowierzanie, jaki z Ciebie tyran co do starcia, obrońca musiał wziąć o jednego bucha za dużo i... to mi się podoba, żadna pomarańczowa chemia nie pokona #RFRSH Spojrzałem czym jest owy Fantastick i... Cytat od producent: „ Fantastick - zastosowanie Środek może być stosowany w uprawie rzepaku, grochu i innych roślin strączkowych. ” ewidentnie widać, że nawet poprzez nazwę utożsamiacie się z farmami

• kurczęę nie nadążam się dzisiaj wpisywać, co wchodzę to nowe ST : data-verified= "> gratki Scof, nic więcej mówić nie trzeba Gruss jak i cała Banda N N, powodzenia na Cosmos, ciśnijcie tam triplowców i innych

• Ooo dziękuję za dedykacje przy tak wspaniałym ACSie, obecnie przy pladze kupowanych kont [chociaż już nie ma co kupować na tym wymarłym uni hy hy hy ] i BFS każda bardziej finezyjna akcja cieszy oko Shade, naprawdę idealny timing z tym urlopem gratulacje moje ziomeczki Levyx Sz/O jeżeli będziesz chciał jeszcze pograć, i więcej wyobraźni/nauki na błędach, te koordynaty już nie raz były dla Ciebie nieszczęśliwe [ciach] Moderator Neferet:Prowokacja i offtop

• w końcu jakieś ST na tym smutnym jak... uni :p kilka osób na urlopie i już stypa na forum i nie ma co śledzić gratulacje

• [ciach] no ładnie Zielu, te 100 życzeń starczy Ci pozostałych 100 graczy mających jakieś jeszcze floty na Xanthusie Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętej czesci ciach

• Przepiękne ST, cwaniaczek w końcu tam gdzie być powinien Dzięki za dedy i trzymajcie dalej taki poziom, Sprite staje się potęgą Xanthus

• Cytat od Torr3z: „Nastepnym razem proponuje unikac lotow na mnie albo przylaczyc Nas do Was Do nastepnego razu : data-verified= "> ” i o to ten następny raz Shade brzydalu dlaczego nie posłuchałeś się rady Torr3za, no jak tak mogłeś Obrońcy Sz/O, już tak bez większych docinek, wszak to tylko gra

• No proszę, 48 życzeń.. tylko wykorzystaj je wszystkie graty zią

• Co się stało na Xanthus?

Jim Bean - - DiD Xanthus

kropkowy taktycz obserwowania wątku. Mam nadzieję że w tym temacie będzie więcej wyjaśnień i wypowiedzi ze strony gotreka i innych zainteresowanych, niż nas obserwatorów z popkornem w ręku ;d Heh Sosik spadł z rowerka, brawo dla operatorów gry za rozpatrzenie sprawy, szkoda, że to nie permban, bo znając życie wróci i znowu jak do tej pory, będzie się bezkarnie pushował

• Cytat od Rafik1986: „Akurat tutaj pushu nie bylo poprostu nie wyslany fs Jajo przysnal. A to ze sos niema honoru to juz kazdy zdazyl zauwazyc. ” słowa klucz. "akurat tutaj" : )) no cóz, wiemy już czemu nie jesteś w UP, odrobina prawdy odnośnie pushera i już Cię wyrzucili. Ale i tak brawo za odwagę Obrońcy Sz/O, szkoda Wraitha, lubię RollsRoyce

• ''Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy'' Dokładnie, idealnie siebie podsumowałeś, żaden z Ciebie facet, skoro nie potrafisz skończyć wojny będąc teoretycznie na wygranej pozycji smile.png Wystarczy raz, ale to RAZ, przeczytać regulamin by wiedzieć, że trzeba wkleić raport ze zbiórki złomu, by móc ocenić komu należy się %. Wklejam tutaj wycinek z regulaminu wojny: "Procent z raportu liczony jest na podstawie zostawionego na orbicie złomu. Ta strona, która poni…

• Udało Wam się złapać Sco, ale to i tak nie poprawia Waszego wizerunku chłopców do bicia którzy jedyne co potrafią to orać bukry z satelitami i tirami. A to RW, można nazwać wypadkiem przy pracy. Jedna jaskółka wiosny nie czyni - RW imponujące i szkoda ex-sojusznika, należą Wam się gratulacje za dobrą zasadzkę.. i tylko tyle. Niesmak po Waszych działaniach pozostał. Brawo Sprite, pokazaliście poprzez całokształt wojny że macie jaja i odwagę latać, nie to co rywale