Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-92 z 92.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[#36] czemutujestem & Sicario vs. Komornik [GOTU] ~ 2431.46% - TOP 1 ACS HYPERION !!
hippiasz - - Hall of Fame
PostCTJ gratulacje udanego (choć niestety nie do końca) wlotu! Niszcz wszystko na tym uni i zostań TOP 1 Komornikowi jednak będę życzył SzO, aby jeszcze raz wpadł w Twoje ręce
-
Graty Browarku dobrze ze po tej stronie milego przetopu, a obrońcy niech będzie SzO
-
Wszyscy gadamy o anty, że jest zła lub dobra, a tak w rzeczywistości to już taki charakter tej gry. STejki często powstają za anty i trzeba się z tym liczyć Jak ktoś ma chęci i kasę to niech wali w grę ile wlezie Pomijając wszystko obu Panom powodzenia bo % ładny No i zobaczymy ilu graczy z obecnych STejków będzie je miało na Epic Blue
-
Gratulacje Panowie złomu na Osamie, a Osamy szkoda bo chłop równy jak mało kto Atakierom udanego przetopu, Osamie bardzo szybkiej odbudowy!
-
[PonyClub] John Rambo vs. [RESPECT] hippiasz - 966.56% + 117.98% by Easy Rider _______________TOP 1 SOLO_____________
PostNie miałem się kiedy ogarnąć przez ostatni czas, ale tak jak ktoś napisał są sprawy ważniejsze niż ogame Na Hyperionie powrotu juz raczej nie będzie, ale do zobaczenia w przyszłości na innym uni Co do Starcia to chłopaki zaskoczyli mnie w niezbyt odpowiednim momencie, ale nie to jest ważne - bo ważne jest to, że w realu wszystko ok Wielkie gratulacje ataku i zestrzelenia mojej flotki Ale Easemu Gąsek nie podaruję No dobra jedna była jego Powodzenia wszystkim i jeszcze raz do zobaczenia Wrócę kie…
-
TOP1 ACS: Mienso [RESPECT] vs Dreadnoughtus [PonyClub] & Wielebny [PonyClub] & #90 Sythe [PonyClub] - 1753.62% - OBRONA - WOJNA - ZEMSTA
PostCzekałem na to ST, aby dowiedzieć się jak do tego doszło Mienso w piachu i to jak ładnie Jednak pyskówki to nie wszystko, a prawda o umiejętnościach zawsze wychodzi na jaw No wielkie graty tego STejka Mienso? Hmmm może SzO?