Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 92.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historyczny
PostPierwszą i chyba najbardziej oczywistą sprawą są "Gęsi Kapitolińskie". 390 p. n. e. Atak Galów udaremniony przez krzyczące gęsi. Druga to może "poczta lotnicza" cesarza Dioklecjana? Gołębie wykorzystywane jako dostarczyciele poczty?
-
Geograficzny!
PostFloreana
-
Historyczny
PostClaro que si. Zadajesz
-
Historyczny
PostNiestety nie. Chodzi o obóz funkcjonujący w latach 1934-1939
-
Geograficzny!
PostSorki za zwłokę. Oczywiście masz rację. Zadawaj
-
Historyczny
PostPodaj nazwę polskiego miasta w którym przed wojną funkcjonował obóz koncentracyjny.
-
Geograficzny!
PostPodaj nazwę niewielkiej, niezamieszkanej wyspy, na której obowiązuje całkowity zakaz wstępu dla ludzi ze względu na występowanie bardzo niebezpiecznego gatunku węży.
-
Historyczny
PostZakon Maltański
-
Geograficzny!
PostAruba
-
Gratulacje oczywiste Taka ilość recków w piachu to hohohoho! Szkoda tylko, że złom zabrany, ale liczy się dobra zabawa!
-
Ludzie znów kłótnie o pushe? Przestańcie już wreszcie bo to się już nudne robi, a nabijanie postów to chyba nie tutaj Graty wlotu chłopakom z Łintera! Wojna w toku i takie procenty liczą się chyba dla Was jak najbardziej! Obrońcy SzO, bo po pijaku to się zapomina o takich błahostkach jak FS
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
hippiasz - - Hall of Fame
PostCytat od Ciernik [COMA]: „mam nadzieje ze nikt stad nie przyjdzie grac na moje uni” Na każdym uni mamy do czynienia z różnymi typami graczy Jak dla mnie akcja oczywiście nieczysta ale jak najbardziej wpisująca się w charakter gry
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
hippiasz - - Hall of Fame
PostŁooooo matko Nie było mnie kilka dni a tutaj takie sprawy się dzieją Gównoburza na całego Ja wtrącę może coś od siebie Ludziska to tylko gra Większość ma jakieś cele i je realizuje Jedni chcą tylko poklikać i mieć dobrą zabawę, inni chcą zaprowadzić "nowy porządek", a jeszcze inni chcą być Namber Łan Każdego wybór Oszukujemy wszyscy i w życiu i w grze Takie oto moje zdanie PS Graty wlotu ładny był bardzo ładny
-
youtube.com/watch?v=7DgOS37kVAQ
-
AmstelL [WINTER] & Malack [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. Ortalion Knight [Ronin] ~ 22619.85% do WOJNY
PostGraty starcia i % do wojenki. Piękny wlocik i niezłe stadko rozbite. Topta na nowel latajki Ps.Summerfun nie możesz być taki pewny, że nie zaliczysz bfs. Każdemu się może zdarzyć, nikt nie jest bogiem. I każdy może wylądować w rekinach. Trzeba mieć tylko odpowiednią porcję pokory w sobie.