Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 92.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historyczny
PostNiestety nie Podpowiedź. Legenda mówiła o "człowieku" lubiącym czerwony "napój"
-
Historyczny
PostPodaj nazwę XIV-wiecznego zamku, wybudowanego na polecenie Ludwika Węgierskiego, z którym powiązana jest jedna z najgłośniejszych legend w historii
-
No to teraz ja się wpiszę. Szkoda pracy poprzednich właścicieli no ale cóż tak to bywa. Dziś wygrał sen Malack latał na mnie chyba z 10 razy i przetopił na tym mnóstwo dexu. Teraz trafił raz i konkretnie. Odbudowa w toku Żadnego pushu nie było bo z Winterami to mam tyle do czynienia co na mnie latają i niszczą Gęsi na moonach tak jak napisał Kefi.Cytat od AmstelL: „A teraz czekamy na gównoburzę bywalców pręgierza” Też na to czekam Cytat od Mienso: „A mówiłem Hipek, uważaj na Winterów bo to złe o…
-
Kazachstan graniczy z pięcioma państwami. Chodzi o Kirgistan na którego terenie znajduje się jezioro Issyk-Kul - drugie co do wielkości jezioro górskie świata
-
Historyczny
PostŁamacz mieczy?
-
Twoja kolej Draken
-
Państwo wyspiarskie, położone niedaleko równika. Nazywane było kiedyś Wyspą Przyjemną
-
Wenezuela to piękny kraj
-
Royal Manticoran Navy [RMN] 21.181,54% vs Pack of death [POD] 0% Zakończona
hippiasz - - Wojny Libra
PostCiekawe czy ta wojna będzie ciekawa I ciekawe czy któraś ze stron będzie ściągała "najemników" Powodzenia obu stronom i niech wygra lepszy
-
Geograficzny!
PostPodaj nazwę góry, na której szczyt prowadzi Droga Jana Pawła II.
-
Amerykańskie społeczeństwo mówi tak Zadajesz
-
Clinton nie Ciekawy artykuł czytałem o amerykańskim społeczeństwie i właśnie był tam jeden z elementów mówiący o tej kobiecie:) Młodsza od Clinton
-
Geograficzny!
PostFernando de Noronha
-
Kobieta, która w ostatnim czasie zyskuje miano przyszłej "Zbawczyni Ameryki". Takie miano będzie miała okazję przybrać za 4 lata
-
Geograficzny!
PostOczywiście Twoja kolej
-
Mr. T?
-
Geograficzny!
PostMiejscowość w Polsce nazywana Mekką Tatarów