Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 78.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nie zwalniać tępa panowie ! i klepać te latajki , czekamy na większe % salamie , Gratulacje wlotu i zysku

• Na obrońce wylatywałem już z 15 razy minimum zawsze kończyło się logowaniem , odświeżaniem .. dziś patrzę na mona i minutki , przeleciałem wszystkie mony minuty , a ze dexu już przepaliłem kroć więc kolejny wylot dużej różnicy w dexie już nie robił. Zmiana nicka , porzucenie sojuszu? ale flota na szczęście była ta sama. Pozdrawiam Cały sojusz Roninów , Pozdro dla Psa mobdeep'a , dla wszystkich cystern Pozdrawiam wszystkie bałwanki i Panów bejotów z Sherwood !!!!!!!!! sorki panowie za brak zapa d…

• Cytat od Psychiczny: „ Tyle podniety na nie cale 300 k k zysku ” To chyba tyle zysku ile ma punktów twoje konto ? bez końcówki .. Już bardziej żałosny nie będziesz. przestań śmiecić piękne starcia w których nie o zysk chodzi a umiejętności Nie do końca było to takie proste do ogarnięcia jak widać wyżej bo tutaj jest tylko wklejone rw! a trochę więcej kombinowania trzeba było aby to rw powstało. Z dobrymi ludźmi którzy nie przypominają tej całej patologii co jest tutaj nawet w 1 procencie........…

• dlaczego top 700 na uni jest tak wyszczekane ? nabija sie ze starc po 3k % ? jak to zrobiles wyzej.. na co ta gra juz schodzi .. psy? psów nie można obrazić w tym wypadku;/ Gratulacje senwiatraka, prawdziwy lotnik to ten, który patrząc jak złomują znajomi sam nie jest temu dłużny Przetapiaj i sklejaj nowe latawce.

• Brawo. dobrze wam służą nowe barwy .. Jeszcze 1kkk+ i dzienny limit farmingu osiągnięty panowie

• Gratulacje pany, 2 minuty na zgranie składu flot i wysłanie ich. Za tak szybką reakcje dziękuje Przetapiajcie.

• Roniny po dobrej stronie co cieszy ! kolejny pushing Bałwanki Pozdrawiam sojusz Agresor Robin Hood [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Agresor Chard [Ronin] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Cravean [Pac-Man] ________________________________________________ Duży transporter 11.480 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 330 Sonda szpiegowska …

• sporo skanów dziś mafio dostałem od was, to tak na utarcie nosa troche, wkleje Pozdrawiam roninów Agresor Robin Hood [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca zaajcu [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 5.245 Duży transporter 7.099 Lekki myśliwiec 3.119 Ciężki myśliwiec 54 Krążownik 1.305 Okręt wojenny 7 Recykler 3.208 Sonda szpiegowska 160 Bombowiec 31 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmi…

• dzięki arcol za dex xD bez Ciebie nie poderwałbym recyklerów !

• Dziekuje revan za cynk nigdy nie widziałem tej floty a tymbardziej u siebie w usie ;/ Pozdrawiam wsystkich Roninów Obrońca odświeżył w przerwie meczu , i coś tam zaczął skrobać pzta Agresor Robin Hood [Ronin] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 17.320 Pancernik 20.580 _________________________________________ Obrońca lysa ________________________________________________ Mały transporter 36.050 Duży transporter 5.244 Lekki myśliwiec 280 Ciężki myśliwi…

• nie może bardziej bije do twoich gęsi , ten link wyżej z kosmosu się wziął xD

• alee Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma rsneaky.gif

• Cytat od Darth Malack: „ Ave Ja. Jestem najlepszy ” Z tym można się trochę kłócić bo znam dużo lepszych, gratulacje za ten zysk się należą jak najbardziej. Schan Szoo

• Kamperek złapany na minutach , skład floty którą wysłałem , uniemożliwiło obrońcy podstawki swoich zabawek tak więc lot bez stresu, zysk jest więc topimy dalej. Agresor Robin Hood ________________________________________________ Mały transporter 162.464 Pancernik 20.603 Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Astrogator ________________________________________________ Mały transporter 1.700 Duży transporter 1.700 Lekki myśliwiec 6.300 Okręt wojenny 717 Sonda szpiegowska…

• Cytat od Psychiczny: „Summerfun z calym szacunekiem co nazywasz skillem? Umiejetnosc wyslania floty do bunkra i rozbicie jej z 0 zyskiem z odliczeniem deksu? ” Mistrzu nakarmiłeś pieska tym st widzę i teraz szczeka , Może od początku kolego top 720 po co Ci w ogóle konto na forum? Yoda buduje już te statki tutaj prawie pół roku i jest w stanie je utrzymać jak widać i to już jest skill zysk widzę jest, zabawa jest , statki przetopione na nowe a podobno wyszedł teraz nowy metalik .. xD każdy mógł …

• widzę temat stworzony tylko do spamu i nabijania postów , czyli do zamknięcia hahaha wszyscy posłuszni kmiotkom .. coś się wam nie udało co ? Patologii w Polsce mówimy nie !

• 26 ticketow na zlom na vteca, i co? takie oszczerstwa z twoich ust akurat nic nie znaczą wiec nie wiem po co w ogole cos tu smarujesz?

• oj czekam na wiecej komentów z patologii Starcie umówione, złom wydany, a gdzie odsyłka pz ? :OO Wszystko co nie ustrzelone przez Winter to podstawki , wystawki i ustawki ? , może być i tak ,śrubki się zgadzają to najważniejsze reszta bez komentarza , Na biednego nie trafiło , aLe do biednego ..

• Witam, Pozdrawiam sojusz. Miły Handlowiec bo 3 minuty po wlocie grzecznie pogratulował. życzę odbudowy tych zapomnianych recków? Szkoda że drugi wlot w surowce nie zdążył ale mówi się trudno. Mimo wszystko nie odpuszczaj tej uni bo tani masz dex! Z takim eko to dwa dni. Do nastepnego taki mały dofarm (Ukryta treść) Agresor Robin Hood [Hcs] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Hell Boy [RMN] __________…

• Cytat od Psychiczny: „Ja bym sie wstydził wstawiać takie rw :)” Skilla ma się wstydzić? dobrze się czujesz? Brawo mistrzu , wlatuj w takie wstydliwe bunkry dalej ! i wyciągaj z nich jak najwięcej, Przetapiaj i zbrój się bo czeka nas sroga wojna! Dzięki za dedki do następnego!