Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Niezrozumialy wynik bitwy

l_mike - - Zadawanie pytań

Przeskanowałem obrońcę, który mnie pokonał. Po jego obronie nie ma śladu... Zniknęła... Nie zrozumiem chyba nowego ogame

Przykra to wiadomość, bo wychodzi na to, że antymateria daje przewagę właściwie nie do pobicia... Gra w takim systemie staje się niegrywalna, nic dziwnego że tak małe jest zainteresowanie nowym uni.

Do 3 minut? Masakra... Zwłaszcza, że nie miał tyle metalu. Choć może poszedł w handel za deuter.

Cześć, wracam do ogame po wieloletniej przerwie (najwięcej czasu spędziłem jeszcze na uni1). Zacząłem zabawę na nowym universum. Sporo się pozmieniało, ale jakoś ogarniałem... do pewnego momentu. Zaskoczyła mnie przed chwilą bitwa, którą atakując przegrałem. Na 3 minuty przed moim atakiem obrońca miał 3 sondy, 13 wyrzutni rakiet i 6 lekkich dzial laserowych. Dlatego zaskoczył mnie raport wojenny. Przegrałem, ponieważ obrońca nagle dysponował w obronie 90 wyrzutniami i 6 lekkimi działami laserowy…