Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-2 z 2.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP ŁAN ACS to chyba wypadało by napisać coś więcej... jakąś historyjkę czy coś??? Otóż siedzę sobie rano w pracy popijając kawkę czekając na pierwszych klientów. Myślę jak to nudno na tym barymie, i że nie ma sensu tu wracać przed UNIFUSION... . ... gdy nagle słyszę swój telefon, co jest dość dziwne przed 7 rano. LOKI pisze: Flota beliara stoi u nas w układzie, lecimy!!! Okej napisałbym że to jakaś wyliczanka, czy zdjęcie moona, ale niestety nie napisze. Lot na stojącą flotę i nie dość że bez z…

• Miałem napisać dużo, bo jak na TOP4 w ACS wypada, ale jako że mam trochę więcej spraw pozaogejmowych (niektórzy wiedzą ;)), to z braku czasu napiszę trochę mniej Czemu ja wstawiam to RW? Lot był na toXic, a ja jestem ich przedstawicielem, i tyle krótka historia tego RW: będzie to historia upadku dobrego flociarza, który ostatnio często witał w ST po tej dobrej stronie, i chyba poczuł się zbyt pewnie zaczęło się jak większość złomów na ogame, od błędu... no po prostu, wSCIEKŁY wysłał FS stacjonuj…