Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
TOP ŁAN ACS to chyba wypadało by napisać coś więcej... jakąś historyjkę czy coś??? Otóż siedzę sobie rano w pracy popijając kawkę czekając na pierwszych klientów. Myślę jak to nudno na tym barymie, i że nie ma sensu tu wracać przed UNIFUSION... . ... gdy nagle słyszę swój telefon, co jest dość dziwne przed 7 rano. LOKI pisze: Flota beliara stoi u nas w układzie, lecimy!!! Okej napisałbym że to jakaś wyliczanka, czy zdjęcie moona, ale niestety nie napisze. Lot na stojącą flotę i nie dość że bez z…
Miałem napisać dużo, bo jak na TOP4 w ACS wypada, ale jako że mam trochę więcej spraw pozaogejmowych (niektórzy wiedzą ;)), to z braku czasu napiszę trochę mniej Czemu ja wstawiam to RW? Lot był na toXic, a ja jestem ich przedstawicielem, i tyle krótka historia tego RW: będzie to historia upadku dobrego flociarza, który ostatnio często witał w ST po tej dobrej stronie, i chyba poczuł się zbyt pewnie zaczęło się jak większość złomów na ogame, od błędu... no po prostu, wSCIEKŁY wysłał FS stacjonuj…