Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
Duże straty ale i zysk niemały i procent okazały, gratki Ziomku Poziomki . Obrończyni szo, sojusz pewnie pomoże .
-
Masz nosa do celów, gratulacje ancyś, częściej wyruszaj na łowy, dobrze Ci idzie :). Obrońcy szo.
-
Dawno Cię nie było? Nie zauważyłam, ciągle coś wklejasz, jak nie tutaj to do sojuszu, tak trzymaj!
-
Nie no weź trochę przystopuj bo niektórzy widzę już w kompleksy wpadają, trzeba dbać o zdrowie psychiczne przeciwników . Gratki .
-
Ziomki Poziomki do boju! Dostałam dedykacje więc kibicuję gangowi szefa . Gratulacje Michał, niezłe zaskoczenie ;).
-
No i jest debiut na nowym koncie, gratulacje, teraz już poleci :).
-
Pięknie Łosiu, rośniesz nam jak na drożdżach :). Czy już Cię do Gangu wciągnęli?
-
Piękna gangsterska akcja, działajta, latajta i takie tam, fajnie się to czyta .
-
Jesteś Misiu dużym wzmocnieniem dla Gangu Kajaka, gratulacje, obrońca nie pierwszy raz w naszych reckach
-
Ale mam zaległości, gratuluję Yes, częściej urlop zdejmuj
-
O tutaj idziesz w dobrym kierunku, tak trzymaj!
-
Coś tam wpadło ale ciągle to nie to, działaj dalej .
-
Ograbiłaś stację paliw chyba, gratuluję, następnych takich owocnych i jeszcze lepszych ST życzę
-
Szkoda że puste stateczki, ale bywa i tak, gratulacje
-
Zysk jest? Jest. Flota podrośnie to będzie większy, gratulacje .
-
Skanował, skanował, zmęczył się i skoczył na soczek . Gratulacje Kromak, miły zysk, tak trzymaj . Obrońcy szo.
-
Troszkę się nalatałeś na obrońcę, uparciuszek z Ciebie . Gratulacje, dobrze Cię tu widzieć, passa trwa i niech tak zostanie . Obrońcy szo.
-
Gratulacje, cierpliwość jak widać popłaca, sporo zarobiłeś, jest co wrzucić do stoczni, oby tak dalej .
-
Ładnie o sobie przypomniałaś, gratulacje, porządny zysk i w dodatku PB, życzę szybkiego pobicia .
-
GSy w potężnym bunkrze i jeszcze taki zysk z tego wycisnąłeś, masakra, gratulacje Yes :D.