Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-2 z 2.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Lekcja pokory, - wlot nr 2 Dnia 08-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SANDER90 [WIP] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca s0meag [GoE] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 7.059 Lekki myśliwiec 62.448 Krążownik 177 Okręt wojenny 13.347 Recykler 874 Sonda szpiegowska 45 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 582 Wyrzutnia rakiet 2.110…

• Fajne przywitanie z uni Na koncie sobie pomykam od około 2 miesięcy, na początku pogórniczyłem, potem starzy znajomi podesłali trochę paczek i się zaczęło...Akcja uknuta 2 tygodnie temu, jak sander z neską pozbawili stresa części gąsek. Wiedziałem że stres będzie się chciał odkuć, a neska miała chrapkę na moje latawce, więc teoretycznie cel był inny. Flotka puszczona na kilkudniowego fsa na atakuj, neska zdjęła moona, no i w ciągu kilku godzin chyba pół uni wiedziało o mojej flocinie. Wiedziałem…