Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
-
TOP 1 SOLO gremlini [CNP] vs. tomecek - 17886.77% + zbiórka, klikany z PZ
NS-SeVeN - - Hall of Fame
PostZmjażdżyłeś tą unie Sylwek ! Bez 2 zdań, czapki z głów ! Ogromny procent, ogromny zysk, cofka dexu (chyba ) czego chcieć wiecej ? Szkoda ze czasu na gre nie mam Chętnie bym intensywniej poklikał z Wami... Obrońcy szO skoro eko dobre to niech dorabia śróbki. :beer: :beer: :beer:
-
Piranoss [CNP] & Avinashi [CNP] vs. wujek [Amigos] & bobro [Amigos] & Wilku Kontratakuje [MoP] & Andzia Dzika Bomba & looke [Amigos] ~ 6203.02%
PostTOP 1 ACS , stawka podbita po ponad roku, gruba akcja, choć szkoda sojusznika.. Ale Pirek to uparta bestia i niedługo odkuje te packi i narobi jeszcze tu zamieszania Zwycięzcom życzę dalszego powodzenia w grze starajmy się dalej wspólnie defibrylować tą unie, bo już strasznie źle z nią jest
-
Rekordy Betelgezy
PostXadib dzięki za prowadzenie tematu, kilka edytów: Najwięcej zestrzelonych GŚ: EDIT: [CNP] Tajny Agent Krecik & RealBadAngel & Avinashi & PanNurek vs. SZAKAL [CPN] = 1489 % EDIT: Technologia Szpiegowska - STANDARD (też mam ten sam poziom) Technologia Bojowa - 18 lvl RealBadAngel [CNP]
-
Ładne bum na pół tys% Brawo brawo Panowie !! :beer: Good Job i szatański duet Obrońcy pakiecik
-
50 życzeń [CNP] Tajny Agent Krecik & RealBadAngel & Avinashi & PanNurek vs. SZAKAL [CPN] = 1489 % [TOP6 ACS]
PostDla mnie jest to najwspanialsze ST jaki tutaj wykręciliśmy. Powodów jest kilka. Dla mnie - jako pierwszy to ten, że przez szakala pozostałem FS’em na lokacji na której trafił mnie na 10k% jego przyjaciel Draszyn/Motaba/Soyer (zwał jak zwał). Dlatego jest to coś w rodzaju zemsty którą, odkąd znów zacząłem poważniej grać, ciągle miałem jako cel nr 1. Kolejny to ten, że szakal jak nikt na tej uni starał się – przeważnie nieskutecznie – psuć mi krew w tej grze . Z tego miejsca pozdro jego multikonta…
-
SOLO; DAGOTHA vs RealBadAngel [CNP] - 10.724,35 % ------>>>> TOP 1 SOLO NA DŁUGO
Post"Latał dość regularnie" - fakt Ale 1szy raz tej nocy na tej lokacji. Więc tym większe gratulacje za wyczucie tego momentu. Wczoraj na spinie szybkie FS'y trza było porobić bo się Andrzejki szykowały No i wyszło ponad 10k % Podchmielony lekko nie mogłem uwierzyć co się stało Co do tego, że dłuuuuuugo się utrzyma ten TOP 1 - oczywiście masz racje Odkąd weszła nowa wersja nic nie udało mi się sensownego tu ustrzelić... to była taka wegetacja połaczona z celem który jako 2gi na tej uni zrealizowałeś…
-
SOLO: Zieno [PZT] vs. jsq ~ 2.261,17% + zbiórka + :::::::::TOP 3 SOLO UNI B.:::::::::
PostWypasione TOP 3 Solo ! Graty WIELKIE się należą, za całokształt akcji, bo była - z opisu - imponująca Szybkiego i owocnego przetopu dużego zysku Obrońcy odpoczynku w Realu Lidlu czy gdziekolwiek
-
TOP 2 =) SOLO; RBA [CNP] vs VixenTheWitch [DSM] - 2558,9% + farming CNP
PostCNP Pamiętacie ? TOP 1 SOLO : RBA [CNP] vs RAFBUKU [DSM] 2147,04% Teraz przyszedł czas na starcie: ANIOŁY vs WIEDŹMY 2558,9% 6c512c92a014945bd8e46097921b6d5e.jpg VS FeiticeiraEscalateFrankCho-e1337945109834.jpg [center]Starcie z 2015-08-27 15:43:36 następujących flot: Agresor RealBadAngel (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: C.mysliw. 4.037 Krazownik 20.303 O.wojenny. 4.294 Panc. 10.261 Obrońca VixenTheWitch (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 3.495 D.tra…
-
TOP 2 ACS; GitKOles i Piranoss [PZT] vs motylek [S D] - 1759,54% + farming
PostTak dobrze się pilnowała i zostawiła na noc flote Nic tylko pogratulować nocnym łowcom zezłomowania kogoś kto szczególnie zalazł mi za skórę Gratki TOP2 ACS'u
-
GitKOles [PZT], yokero [CNP] vs thejestergirl [ZjemCIe] - 1408,96% + zbiórka
PostSzkoda obrońców bo dobzi gracze są i basta ! CNP i PZT... hmmmmmmm, niecodzienne połączenie, ale jak widać skuteczne.
-
Aktualizacja 07.05.2016 TOP 1 ST BETELGEUSE [headline][/headline] gremlini [CNP] vs. tomecek - 17886.77% Starcie z 12-11-2016 [headline][/headline] TOP 10 SOLO TOP 1 gremlini [CNP] vs. tomecek - 17886.77% Starcie z 12-11-2016 2) DAGOTHA vs RealBadAngel [CNP] - 10.724,35 % Starcie z 29.11.2015 3) yokero [CNP] vs markopol18 [DSM] - 3184,07% Starcie z 02.09.2015 4) RBA [CNP] vs VixenTheWitch [DSM] - 2558,9% Starcie z 27.08.2015 5) DAGOTHA vs Dge [DSM] 2460,1 % Starcie z 04.12.2015 6) Zieno [PZT] vs…
-
Jako że okolice moich 7 moonów nieco się znudziły, postanowiłem zainwestować grosika, szkorzystać z eventu i relokować jedną z planet w duże okolice pana z prawej strony RW. Nie był to mój absolutnie żadny cel, przenosząc sie w tą lokację miałem na uwadzę inne ciekawe flotki Poranne skanowanie i loty były bardzo owocne w okolicy, jeszcze rano nie spodziewałem się tego co się stanie. Standardowo skanuje cała okolicę, patrzę RAFBUKU stoi zacną flotą.. Miałem kilka kolonii w okolicach jego, ale ska…
-
Dawno nas nie było ....a nie, byliśmy, ale po złej stronie RW Mówią, że porażki są nawozem sukcesów. Porażek było sporo więc sukces musiał być duży ;) Jako prowadzący sojusz CNP prezentuję nową erę ST, gdyż po raz 1 ktoś (MY !! ) przekroczył granicę 3 tys. %, mianowicie 3156% Cytat: „Dill: Miło było panowie oby więcej takich . Acz miałem pewien dyskomfort ponieważ to nie był ten Brev a nowy gracz na tym koncie nie raczył zmienić nicku , ten właściwy Brev by na to nie pozwolił :)” Naszym celem ob…
-
TOP 1 ACS; PainKiller / RBA / yokero [CNP] vs gotYa [LK New] - 1385,34% + farming + zbiórka
PostJeżeli ktokolwiek myślał, że tylko parzystokopytni na tej uni coś mogą zwojować... To jako reprezentant dumnego sojuszu CNP prezentuję TOP 1 ACS Historia krótka i każdemu w zasadzie znana, Nie zostawiaj floty samej bo w recki zostanie spakowana Wielkie POZDRO dla wszystkich którym puls przyspieszył w trakcie lotu, którzy wątplili że pojawiająca się * na moonie gotYa to powrót floty a nie odświeżenie i wyczekiwanie na nasz przylot Bez dalszych zbędnych dywagacji prezentujemy co następuje !! AVE C…