Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
farming za farmingiem gratulacje
gratulacje:) jak to się ma do starć OGame na całym świecie? jaki top:D?
szkoda bo ciekawi mnie rozmiar eko "ale cios"
czy mógł by mi ktoś wskazać w miarę aktualny link do rekordów ogame.pl i światowych? bo nic znaleźć nie mogę z góry dziękuje
super widok widząc go w reckach:) teraz kolej na cała flotę;)
gdzie obecnie znajdę rekordy np.u quantum bądź górnicy?
Gratulacje praktycznie czyściocha i super zysku
wyniki ankiety prawie dobre tylko większe eko i większy pz
jaki Ty już bebs musisz mieć żeby Ty złomować niech Ci idzie więcej w dupę bo od tego siedzenia będzie boleć Graty starcia;P
Gratulacje zysk bardzo fajny:) na kilka nowych statków będzie
Gratulacje procent imponujący a gdzie są pance
u nas floty x3 eko x7 pz 60-80% bez derbisu obrony:) a co do rekrutacji GO kiedyś mógł bym nim być bo miałem czas teraz absolutnie nie:)
2min 54sek było do powrotu fs-a ale odpaliłem sobie tą najnowszą piłe ale była na tyle nudna że zapomniałem o fs i się uśpiłem Gratulacje chciałem naklepać ich dużo więcej i dać "u" na wszelki wypadek dla kogoś kilka moonów postawiła:) więc miłego przetopu:) dlatego dziś będą listy do M3
a może jak u68 dostanie x5 flot to ona złączy się z eri
wydał bym ten zysk na 25k lm:) Gratulacje
gratulacje:) ładny sojuszowy ACS
Cytat od Billie the kid: „dawaj nick umpa sie polata ” byłem monówką:P i mam tylko LM warte 500%
Cytat od Sill: „Umpus...Czy Ty się gdzieś na tym uni ukrywasz może i nie chcesz żebym Cie znalazła? ” może może jakieś konto tam jest
Gratulacje Dew się nie liczy siadło mu całkiem na głowę od oglądania zdjęć dziewczyn na internetach:)
Gratulacje miło patrzeć na te St dzięki 80% pz co by tu było gdyby floty były 6x jak na spica:)