Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pozdrawiam świstaki i innych surok-bajbak-cennij-zverek.jpg Dnia 30-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 48.453 Okręt wojenny 5.957 Krążownik 15.897 Mały transporter 17.397 Ciężki myśliwiec 136 Pancernik 8.375 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca zxvxv ________________________________________________ Krążownik 595 Okręt wojenny 629 Recykler 925 Sond…
-
Witam Przedstawiam naszą sojuszową akcję, tym razem wybraliśmy się rozbunkrować chyba największy na ten moment bunkier na uni. Oczywista zyski niewielkie ale nie o to w akcji chodziło a i tak było możliwe tylko dzięki temu że obrońca zostawiał tam co nieco floty bywało więcej - i surowców i floty- ale nie mogliśmy trafić w idealną lukę, a że nie specjalnie chcieliśmy czekać na jakieś zaproszenie, lub co gorsza uprzedzenie przez kogoś innego/innych, padła decyzja że ciśniemy. No i pocisnęliśmy. p…
-
No nieźle, ładnie się bawicie Panowie wreszcie Garbaty coś strzeliłeś, należało Ci się piękny % i zysk oby tak dalej!!!! obrońcy życzę SZO i aby się nie poddawał, zaspanie zdarza się każdemu
-
Gratki grigor widzę powoli stajesz się specjalistą od bunkrów moja krew xD a niedawno lecieliśmy razem na niego też na ST ładnie to wyszło, gratulacje i lataj dalej z sukcesami Cytat od grigor04: „Akce...a ty znowu w górach jak tu ludzie złomują tongue.png ” a to jest standard nawet dla równowagi czasem muszę wyjechać żebyś miał dobrą passę ;p ale mnie to cieszy
-
Graty Panowie, ładnie zaorane!
-
Z serii, "tuż za progiem" powinno być trochę więcej ale coś źle powpisywałem w trasha. Rozbijania bunkrów ciąg dalszy pozdrawiam wszystkich Cytat od grigor04: „Bobry wyginely (zagrożony gatunek byl) A Świstaki dalej zawijają STeki w sreberka. Pozdro dla całego naszego soja. P.S. Akrobata znowu robimy STeki bez Ciebie. Ahhh te stare czasy. :D” max_Marmotte_des_Pyr_n_es.jpg Dnia 24-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] _____________________________…
-
Wlot w mały bunkierek Pozdrawiam serdecznie najlepszą ekipę świstakową w szczególności grigora i dla wszystkich znajomych i nieznajomych Married_Couple_Dies_from_Plague_After_Ea_0_15256970_ver1.0_640_360.jpg Dnia 24-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 34.302 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 6.000 Krążownik 9.442 Mały transporter 926 Ciężki myśliwiec 135 ______________________________…
-
Ok masz rację - nie wiem za co jest więc nie powinienem oskarżać być może nie porozumienie na linii gracze-GO. Jeśli faktycznie pomyłkowo - zwracam honor. Swoją drogą kiedyś z pręgierzem było lepiej, tak od razu wszyscy snują miliony domysłów.
-
Eh no i piknie, duet Shazam & Kraken ban. Pewnie nikt zdziwiony nie jest ale szkoda mi mojego złoma teraz podwójnie
-
Drobny złomik Pozdro dla Świstaków!!! W szczególności pozdrawiam Akrobatę, Fenia, Rambo i grigora za pomoc dodatkowe pozdrowienia ślę do Krakena hqdefault.jpg Dnia 22-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.990 Pancernik 5.277 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Akrobata [SWISTAKI] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _…
-
Witam Starcie w całości wypracowane przez Domsona który poświęcił nockę aby dorwać obrońcę. Dołączylem się z w celu minimalizacji strat zamieszczam bo nie ma konta. Obrońcy życzymy SZO Pozdro dla Szwadronu Świstaków images Dnia 20-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 3.128 Okręt wojenny 2.833 Pancernik 3.708 _________________________________________ Agresor Domson23 [SWISTAKI] __________…
-
Witam Mały bunkierek zrobiony Bardzooo dziękuję Feniowi za pomoc Flota już prawie taka jak przed złomem no dobra trochę jeszcze brakuje...ale nie poddajemy się Pozdrawiam serdecznie najlepszy sojusz Szwadron Świstaków całe uni i dostawców dexu. 2018_12$largeimg22_Saturday_2018_144913287.jpg ja i Fenio tuż przed wlotem Dnia 19-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Feniu [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.621 Krążownik 9.148 Ok…