Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na wujka Sama latałem dość często - nawet przy aktach - próbowałem się wstrzelić ale nigdy się ni udało, flotka zawsze dobrze pilnowana (chociaż bandittowi udało się pare dni temu strzelić). Nagle plot twist - zmiana nicku na 'oddam' z bodajże 'uncle sam oddam', i udało się strzelić Pozdro dla świstaków, i dla całej galarety CF20C6C4AE44DE633416B16DF24EB391-alpen-marmot.jpg Dnia 09-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ___________________________…
-
Wpierniczyłem się w bunkier. Większość % z mojej floty, ale z obrońcy też coś jest Normalnie zabrałbym kogoś do lotu ale tutaj cel był żółty - póki solo - więc troszkę lepszy farming no i zawsze to trochę ph na + Obrońcy SZO Pozdrawiam świstaki, całe uni i wszystkich którzy lubią rozbijać się po bunkrach. w szczególności tutaj Akrobatę 78eeb0d539e3e882cc59b11f0e13177f.jpg Dnia 09-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] _____________________________…
-
Crazy dzień, wszystko to co sobie zaplanowałem nie wypaliło, natomiast powchodziły zupełnie mniej spodziewane rzeczy. Obrońca zalogował jakiś czas po starciu i pogratulował. Z racji ciężkich problemów z dexem taki a nie inny skład Życzę SZO! Pozdrawiam wszystkie świstaki!! i tych wszystkich którzy czują się samotni %C5%9Awistak-DinoAnimals.pl-5.jpg Dnia 09-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Panc…
-
no ba, każdemu zdarza się nie odebrać flotki albo przysnąć normalna rzecz. Życzę obrońcy SZO a Karitasowi dziękuję za zaproszenie do lotu i szybką akcję
-
Ja pierdykam, wbijam sobie wieczorkiem na forum a tutaj takie dyskusje Spotkajmy się przy jakimś alkoholowym, pogadamy całym uni, o ile kobiety tak nie potrafią to chłopy zaraz sobie wszystko wyjaśnią (przepraszam jeśli są na uni jakieś Panie (wiem tylko o maratonczyk) przez forum się nie da, wszyscy się nawzajem nakręcają. Bo wszyscy nawzajem się już obrzucają błotem, w każdym razie już nie ogarniam kto kogo, kto wygrywa dyskusję i co się w ogóle dzieje Wrzućcie wszyscy na luz Próbujmy chociaż …
-
Ktoś kto siedział na spokojnym ekonomie - niezła szuja skoro pytany i proszony o konkretne sprawdzenie co leci pisał że "mt"....a na prośbę screena wysyłał wszystko tylko nie to o co był proszony w sumie śmierdziało ostrym wałem, szkoda grygli że nie cofnałeś się jednak Akcja ogarnięta bardzo dobrze, podmianki floty to jedne z ciekawszych zagrań na ogamie, rzadko sie zdarzają, ale zawsze robią robotę Więc tego zarzucić nie można - dobrze bardzo ogarnięte zresztą lucky ogarnia,tego mu zarzucić ni…
-
Niestety bez złomu, rozszedł się jak świeże bułeczki leciałem na spontanie więc logicznym faktem dograne nie były i wchodziły sobie jakąś chwilę po starciu chwilę po wlocie zalogował obrońca i zamiatał ostro, ale po jakiejś chwili i tak 8,5k recka nagle wyparowało - już nie chce mi się wnikać i szukać kto, może lucky bo niedaleko może kto inien w każdym razie jest złodziej i moczymorda antypozdrowienia dla niego a pozytywne standardowo dla świstaków i reszty uni wildlife_marmet.jpg Dnia 05-08-20…
-
Witam Udało się dorwać między odświeżeniami, obrońca zalogował chwilę po atakach. Życzę SZO gorące pozdrowienia dla świstaków Alp-Sura-004-Marangun-Alpenmarmot-004-Zwit-08.jpg Dnia 02-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 8.500 _________________________________________ Obrońca Shajbus [9LG] ________________________________________________ Mały transporter 2.264 Duży transporter 944 Lekki …
-
Ogame nie wybacza błędów, szczególnie jeśli się trafi na kogoś kto umie to wykorzystać a na lagi rady nie ma, niestety...także: graty zdjęcia moona i ogarnięcia akcji graty wlotu
-
Z serii "nie chcąc pozostać dłużnym grigorowi i reszcie ferajny" w bunkier więc turbo zysku nie ma, ale wiadomo jak to jest pozdrawiam świstaki i całe uniwersum Galareta 3094080-1935809400.jpg Dnia 01-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 92.402 Okręt wojenny 5.957 Krążownik 18.305 _________________________________________ Obrońca Blachahaha [T-S] ___________________________________…
-
gratki grygli nastukałeś juz ładnie tych lmków xD ostro mi odskoczysz i będę oglądać Twoje plecki. Ale cieszę się że złomujesz i oby jak najwięcej!!!!!!!!!!! obrońcy
-
Cytat od Lucky Gal: „Gdyby nie 50kk deu potrzebne na lot to juz dawno ja bym to przeorał niestety za daleko ” Tak właśnie kalkulowałem że spokojnie Ty, lub Ty + ekipa by to zrobiła z palcem w...nosie, ale pewnie wypalony dexik blokuje decyzje No ale żeśmy postanowili zrobić jakąś sojuszową akcję szczególnie że koszta spalania proporcjonalnie mniejsze xD