Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 369.

• Jest co pooglądać ja to jak zwykle jak odpoczywam od gry to się dzieją takie rzeczy xD graty starcia, ładnie strzeliłeś, ładny% ! oby tak dalej, z fartem! obrońcy życzę SZO

• No nieźle, Grzegorz Ty to masz nosa, żeby trafić obrońcę który surfował po internecie akurat to tylko Ty umisz elegancko, ładny % i starcie szkoda że obrońca kończy - życzyłbym szo, w takim razie powodzenia w realu

• gratki, szczególnie dla Huciapa bo się zasadzał na jaya już od dłuższego czasu xD dla mnie pech bo lecieliśmy tam w 3 osoby koło 17 i... pojawił się znikąd i podniósł flotę, a tu proszę,mija pare godzin i flota znów bez opieki ładnie, macie co przetapiać jayowi szo i jakiegoś odwetu? poza tym z grigorem jeszcze mają porachunki

• Dość szalony steczek. Wysłałem większość floty na dłuższe loty farmingowe (i bunkier) i w między czasie przypadkowo wyskanowałem stojącą flotę farciarza bez aktywek. Godzina nie zbyt późna więc pomyślałem że pewnie zdarzyło mu się przysnąć. Problemem był tylko brak floty - czułem że należy działać szybko, a wloty akurat dolatywały i miały jeszcze średnio godzinę powrotu. Zostało mi 12k pancy które nie dawało rady pod żadnym kątem szybki wywiad środowiskowy wśród świstaków i ostatecznie znalazł s…

• Wlot w bunkier pozdrawiam uni, znajomych i świstaki dodatkowo pozdrawiam yugonka który jest bardzo spostrzegawczy 236779_swistak_lapki_gory.jpg Dnia 27-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 179.136 Okręt wojenny 10.000 Krążownik 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca SirRayan [Noobs] ________________________________________________ Mały transpor…

• gratki się należą bo mocny wlot i konkret % ! sukcesywnie do tego dążyłeś chociaż pozazdrościć takiego obrońcy co wysyła flotę na fs z malutkiego moona w tym samym układzie... nieźle już tej pancy nastukałeś!

• ładnieś polecial grzegorz xD oby takich więcej! masz za co przetapiać ostatnie dni szczęśliwe otsowi odkopania surki

• aleś strzelił grigorij! zysk nie w kij dmuchał za darmo otsowi się kimnęło, SZO trampków

• * Data wydania * 2002 okrągła za 3 lata polska edycja powstała 20 stycznia 2005 roku a polska 15ta 20 stycznia

• ładna obrona, podręcznikowa gratsy obrońcy SZO tego co padło

• wypada pogratulować ale ogólnie dislike od południa to widzieliśmy i mieliśmy lecieć, ale pojawiłeś się znikąd zdjąłeś urlopik i masz, akurat to wynalazłeś drobne próby (nie wnikając w szczegóły) przeszkodzenia skończyły się tylko zwiosłowaniem delikatnie złomu. do tego są osoby które same chcą pomocy ale kiedy mogą pomóc to tylko wystawią do wiatru... ;// tak czy tak gratuluję, dobrze to wypatrzyłeś no i 2 konkretne wloty na 1 gościa w przeciągu paru h obrońcy odbudowy i latania z księżyca

• Już miałem sobie robić wolne od ogama popołudnie jak siatka wywiadowcza ukazała stojącą flotę glorego. Ale nie zgadzało się astro więc podejrzewałem kampienie na lotce bo flota stała dość często na jakiejś akcie pilnowana. Dzięki sojusznikom została dość szybko zlokalizowana i okazało się że na niej cisza.Czułem że trzeba działać szybko więc flotę puściłem już profilaktycznie wcześniej, ale z racji dalekiego lotu zabrakło mi dexu na całość i tym bardziej recki i tym razem na pomoc przyszedł ezec…

• Cytat od chill: „to chyba moje skany były leciałeś w nocy czy rano? Ja kładłem się spać i już mi się nie chciało tam lecieć ” w nocy Cytat od Lucky Gal: „GZ a mowia ze gala zdycha ” no wiadomo, ludzi coraz mniej (więc coraz więcej botów xD) ale jak się trochę przysiądzie i poszczęści to jeszcze można coś upolować

• Nie wierzyłem do końca w to że wejdzie bo obrońca świecił podczas lotu dziwnymi aktami ale poleciałem, poobserwowałem, jednak się udało! pozdrawiam całe uni w szczególności Fenia, Ramba, Grigorija i Karitasa. 000374E8C7X5UVWY-C122-F4.jpg Dnia 21-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 12.797 _________________________________________ Obrońca michal [TEREFERE] ________________________________…

• z serii 'nie mam na co polecieć, polecę na bunkier' xd większość % z mojej floty ale z obrońcy też coś jest i 2 życzenia pozdrawiam całe uni i świstaczki f7ca8494-4463-42aa-8a57-9cb2fd8a1173-D04_BLL_Marmot_22.JPG Dnia 20-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 161.316 Krążownik 25.899 Okręt wojenny 8.500 _________________________________________ Obrońca sim_son [SPEEDY] ______________…

• gratki Panowie sprawna i elegancka akcja oby takich jak najwięcej w Waszym wykonaniu! przetapiajcie na flotylle

• Długa obserwacja (także podczas urlopu xD), lotka wciśnięta w układ i udało się za pierwszym podejściem, prawie w ciemno mógł być sporo większy farming (ze 100kk metki i drobne w reszcie) ale obrońca zalogował tuż po starciu i trochę wywiózł na planetę czym mógł a resztę wrzucił w stocznię na moonie obrońcy życzę SZO! pozdrawiam całe uni, wpadających skanami na herbatkę i świstaki 20160721-Marmot-King.jpg Dnia 19-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWIST…

• Pięknie walnięte Rambo i ładny dofarm oby tak dalej!!! ku chwale świstaków xd

• Cytat od n00ne: „P.S lucky Wam sojusznikow pakuje a Wy z nim w ACS ? :):):):) ” tzn kogo konkretnie? My też staramy się pakować sojuszników luckiego normalna sprawa. a po prostu były powody ku temu żeby tak było

• Mały acsik sonda luckiego zmniejszyła morale obrońcy i nie był wstanie nic zrobić pozdrawiamy znajomych 600-77746958-three-marmots-eating.jpg Dnia 12-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.415 Recykler 1 Pancernik 8.072 Lekki myśliwiec 31.538 _________________________________________ Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Okrę…