Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 369.
-
w 9 dni po sporej wtopce i prawie odbudowaniu floty udaje się strzelić taki %cik. obrońcę już kiedyś męczyłem, próbowałem moona strącać ale się porządnie wybronił. Tutaj udało się złapać go na farcie w chwilowej luce - świeciło się gdzieś cały czas coś ale to wracały farmingi. Dzierzgo zalogował chwilę po wlocie i pogratulował. Bardzo kulturalny gracz ze zdrowym podejściem do tej gry więc życzę BSZO starcie dedykuję futrzakom-mojemu sojuszowi i ekipie discordowej! pozdro dla całej reszty uniwers…
-
wyłapane na minutkach. obrońca w trakcie lotu zaświecił się ale na szczęście dla mnie doleciało troszkę floty i surowców. życzę SZO pozdrawiam serdecznie futrzaki-świstaki i całe uni, znajomych i nie znajomych! 4c383bde-9399-11e2-b487-0025b511229e.jpg Dnia 17-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 16.682 _________________________________________ Obrońca manybebe [PFT] ______________________________…
-
Cytat od Hollus Grand Master: „Przy jak duzych starciach mozna sie spodziewac laga przy generacji rw? Mialem to na uwadze. Co do kolejki: gdy leca 2 floty na ta sama sekunde, wpada ta ktora wysłana zostala jako pierwsza tak? A jak dodam do acs lub podmienie w niej pilota, spadam na koniec kolejki? Czy w kolejce instrukcje sa wykonywane wg. kolejki rownolegle lecz osobno na planecie i pz? Czyli pierwsze recki wyslane na 0s (rownolegle z walka) zawsze zbiora walke z pierwszej kolejki i nie przestr…
-
Akcelerator [SWISTAKI] & Feniu [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 32299.96%
PostCytat od Lucky Gal: „Chilla postawimy w 2 dni jak tylko zejdzie z urlopu takze nic straconego, inwestycja bym to nazwal ” Cytat od Darkstar: „No nic, graty wyczucia Szo dla Chilla, a będzie szybkie ” W to ja nie wątpię, macie zgrany i zasobny sojusz dobrze że wraca. Cytat od Farnah: „Gratulacje pieknie siadlo i macie co topic odbudowa na maxa idzie obroncy odpoczynku na u i powrotu do gry zeby bylo co farmic ” żeby można było dalej toczyć batalie, chciałeś powiedzieć
-
Akcelerator [SWISTAKI] & Feniu [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 32299.96%
PostMała zemsta nr 1 Bez historii - rutynowe skany nawet bez większej nadziei bo akurat chill się dobrze pilnował i zonk - stoi flota bez aktywności. Od razu info do sojuszników w okolicy, niestety(!) grigor na treningu makareny, rambo też flotowo nieobecny, ale na szczęście był Fenio Wylot prawie natychmiast, no i weszło. Mieliśmy szczęście bo chillout zalogował chwilę po starciu. Raków nam trochę brakło więc musieliśmy na 2x polecieć ale udało się, szczególnie że chillout honorowo zostawił tą resz…
-
jestem za, uni już będzie zaraz liczyć pół roku,zwiększenie parametrów eko zawsze na +
-
Kolejna reaktywacja Z serdecznym podziękowaniem dla sojuszników za pomoc w odbudowie oraz dla tych spoza sojuszu którzy chcieli pomóc! (ale ostatecznie od nikogo nie przyjąłem) pozdrowienia dla sojuszu i całego uni Screenshot_20190912-162425_Samsung_Internet.jpg Dnia 14-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 12.524 Mały transporter 15.000 _________________________________________ Obrońca Stadtholde…
-
i okazało się że biednemu grigorowi cel zdjęliśmy.... sorry grigor dzięki rambo za lot
-
miałem się wpisać wyżej ale zablokowano rezerwację postu Coby nie było akcja doszła do skutku i za to się obrońcom gratulacje należą. Chociaż ja ani trochę nie byłem zdziwiony że tak się stało. Ale podejrzewałem że o innej godzinie będą/są takie próby, tutaj bardziej na spontanie zorganizowany lot (w ogóle sam byłem nastawiony na lot po 3 i mało brakło a nie miałbym akurat floty) ale skoro jak już wiemy JNR wszystko sypał bo wszystko tu było elegancko ustawione to i tak niaczej się to skończyć n…
-
Starcie powstało dzięki baginsowi. Dostałem cynk że JNR stoi bez akty, chociaż mnie godzinę wcześniej skanował. Tutaj miałem blisko i bagi zdecydował żebym cisnął a podzielimy się ewentualnym zyskiem ze starcia. Ogólnie to trochę robiłem w portki (w końcu to kraken a flota główna stała) bo pojawiały się jakieś aktywki i ostatecznie wlot opóźniłem chyba z 10 minut. Weszło i ku naszemu małemu zdziwieniu po chyba 1-2 minutach znikło z 85% złomu okazało się że leciał tam też fox i o ile atak wchodzi…
-
Napisałem do grigora chyba w ten sam dzień (lub dzień wcześniej) że daję max 2-3 dni czasu i ezi padnie od outsa jeśli nikt z tym nic nie zrobi bo z szacunkiem do osoby na koncie grającej - o graniu flotą dużego pojęcia nie ma i to nie tylko moja wiedza i moje zdanie Także to była kwestia czasu. To musiało tak się skończyć. Graty, walnięte potężnie, % niesamowity, zysk komos w sumie surówka z kilku spushowanych kont POL do Ciebie trafiło więc można powiedzieć że zostali Twoimi sponsorami - szkod…
-
kilof [P F] & rybak [CannaTM] & banditt [Syndykat] vs. bosymag [UPADLI] ~ 7742.54% ZAWROCONA STACJA
PostGratulacje bardzo fajna akcja i zupełnie niezła flotka zdjęta. Takie akje zawsze na duży + przetapiajcie i latajcie dalej, obrońcy życzę SZO
-
TURBO ZŁOM, mega % wykręcliście, graty. Puchatka mimo że gdzieś tam kiedyś został lekko przyfarmiony to myślałem że nie da się trafić z wiadomych powodów ale jak to mówią kto mieczem wojuje od miecza ginie - miałeś niesamowite szczęście że logłeś tuż przed atakiem a niedługo później strzał na top 1 acs na kimś kto na Ciebie leciał... w czepku urodzony Puchatkowi szo chociaż widzę że urlop
-
Graty, Janka raczej łatwo trafić nie było bo bardzo aktywny zawodnik ładny strzał i %, jest co przetapiać. Jankowi szczere SZO! Cytat od grigor04: „Graty. Kiedy ahwak? ” Cytat od WWL: „W woli informacji: kiedy Ahwak - wiem czyj, ale nie mój, w moim przypadku nigdy :). Zły strzał :). ” a żeśmy zakłady robili czy Twój czy Raya, jednak Ray inaczej być nie mogło
-
Kilka prób wstrzelenia się w odświeżanie na przestrzeni miesiąca, trochę obserwacji....która ostatecznie nic nie dała bo obrońca przeniósł się gdzie indziej i właśnie gdzie indziej udało się wstrzelić - obrońca zalogował chwilę po starciu i wrzucił urlop. Odbudowy niestety nie będzie - obrońca kończy przygodę z uni. Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia w realu serdecznie pozdrawiam nasz sojusz szwadron świstaków, w szczególności Johnnego Rambo, Fenia, grigora, Ezechiela, Shadowa i Karitasa któ…
-
Okoliczności tego starcia były dla mnie z początku bardzo zagadkowe, bo obrońca w środku nocy do mnie pisał, żeby ostatecznie nad ranem zostać ustrzelonym. Ale okazało się że pechowy dzień i kłopoty życia codziennego...złom w grze i mini-złom w realu. Obrońca bardzo sympatyczny i życzę odbudowy! Pozdrawiam serdecznie całe uni i świstaki, te które jeszcze grają a w szczególności Grzegorza04 xgettyimages-592495011-jpg.jpg.pagespeed.ic.egTefYj0nB.jpg Dnia 04-09-2019 --:--:-- następujące floty spotk…