Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 369.

• w 9 dni po sporej wtopce i prawie odbudowaniu floty udaje się strzelić taki %cik. obrońcę już kiedyś męczyłem, próbowałem moona strącać ale się porządnie wybronił. Tutaj udało się złapać go na farcie w chwilowej luce - świeciło się gdzieś cały czas coś ale to wracały farmingi. Dzierzgo zalogował chwilę po wlocie i pogratulował. Bardzo kulturalny gracz ze zdrowym podejściem do tej gry więc życzę BSZO starcie dedykuję futrzakom-mojemu sojuszowi i ekipie discordowej! pozdro dla całej reszty uniwers…

• wyłapane na minutkach. obrońca w trakcie lotu zaświecił się ale na szczęście dla mnie doleciało troszkę floty i surowców. życzę SZO pozdrawiam serdecznie futrzaki-świstaki i całe uni, znajomych i nie znajomych! 4c383bde-9399-11e2-b487-0025b511229e.jpg Dnia 17-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 16.682 _________________________________________ Obrońca manybebe [PFT] ______________________________…

• Cytat od Hollus Grand Master: „Przy jak duzych starciach mozna sie spodziewac laga przy generacji rw? Mialem to na uwadze. Co do kolejki: gdy leca 2 floty na ta sama sekunde, wpada ta ktora wysłana zostala jako pierwsza tak? A jak dodam do acs lub podmienie w niej pilota, spadam na koniec kolejki? Czy w kolejce instrukcje sa wykonywane wg. kolejki rownolegle lecz osobno na planecie i pz? Czyli pierwsze recki wyslane na 0s (rownolegle z walka) zawsze zbiora walke z pierwszej kolejki i nie przestr…

• Cytat od Lucky Gal: „Chilla postawimy w 2 dni jak tylko zejdzie z urlopu takze nic straconego, inwestycja bym to nazwal ” Cytat od Darkstar: „No nic, graty wyczucia Szo dla Chilla, a będzie szybkie ” W to ja nie wątpię, macie zgrany i zasobny sojusz dobrze że wraca. Cytat od Farnah: „Gratulacje pieknie siadlo i macie co topic odbudowa na maxa idzie obroncy odpoczynku na u i powrotu do gry zeby bylo co farmic ” żeby można było dalej toczyć batalie, chciałeś powiedzieć

• Mała zemsta nr 1 Bez historii - rutynowe skany nawet bez większej nadziei bo akurat chill się dobrze pilnował i zonk - stoi flota bez aktywności. Od razu info do sojuszników w okolicy, niestety(!) grigor na treningu makareny, rambo też flotowo nieobecny, ale na szczęście był Fenio Wylot prawie natychmiast, no i weszło. Mieliśmy szczęście bo chillout zalogował chwilę po starciu. Raków nam trochę brakło więc musieliśmy na 2x polecieć ale udało się, szczególnie że chillout honorowo zostawił tą resz…

• Zmiana parametrów eko

Akcelerator - - DiD Galatea

jestem za, uni już będzie zaraz liczyć pół roku,zwiększenie parametrów eko zawsze na +

• Kolejna reaktywacja Z serdecznym podziękowaniem dla sojuszników za pomoc w odbudowie oraz dla tych spoza sojuszu którzy chcieli pomóc! (ale ostatecznie od nikogo nie przyjąłem) pozdrowienia dla sojuszu i całego uni Screenshot_20190912-162425_Samsung_Internet.jpg Dnia 14-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 12.524 Mały transporter 15.000 _________________________________________ Obrońca Stadtholde…

• i okazało się że biednemu grigorowi cel zdjęliśmy.... sorry grigor dzięki rambo za lot

• co ma do tego starcia nasz sojusz? uprasza sie o nie pozdrawianie nas w każdym wrzucanym przez Was ST

• miałem się wpisać wyżej ale zablokowano rezerwację postu Coby nie było akcja doszła do skutku i za to się obrońcom gratulacje należą. Chociaż ja ani trochę nie byłem zdziwiony że tak się stało. Ale podejrzewałem że o innej godzinie będą/są takie próby, tutaj bardziej na spontanie zorganizowany lot (w ogóle sam byłem nastawiony na lot po 3 i mało brakło a nie miałbym akurat floty) ale skoro jak już wiemy JNR wszystko sypał bo wszystko tu było elegancko ustawione to i tak niaczej się to skończyć n…

• Starcie powstało dzięki baginsowi. Dostałem cynk że JNR stoi bez akty, chociaż mnie godzinę wcześniej skanował. Tutaj miałem blisko i bagi zdecydował żebym cisnął a podzielimy się ewentualnym zyskiem ze starcia. Ogólnie to trochę robiłem w portki (w końcu to kraken a flota główna stała) bo pojawiały się jakieś aktywki i ostatecznie wlot opóźniłem chyba z 10 minut. Weszło i ku naszemu małemu zdziwieniu po chyba 1-2 minutach znikło z 85% złomu okazało się że leciał tam też fox i o ile atak wchodzi…

• Napisałem do grigora chyba w ten sam dzień (lub dzień wcześniej) że daję max 2-3 dni czasu i ezi padnie od outsa jeśli nikt z tym nic nie zrobi bo z szacunkiem do osoby na koncie grającej - o graniu flotą dużego pojęcia nie ma i to nie tylko moja wiedza i moje zdanie Także to była kwestia czasu. To musiało tak się skończyć. Graty, walnięte potężnie, % niesamowity, zysk komos w sumie surówka z kilku spushowanych kont POL do Ciebie trafiło więc można powiedzieć że zostali Twoimi sponsorami - szkod…

• Gratulacje bardzo fajna akcja i zupełnie niezła flotka zdjęta. Takie akje zawsze na duży + przetapiajcie i latajcie dalej, obrońcy życzę SZO

• TURBO ZŁOM, mega % wykręcliście, graty. Puchatka mimo że gdzieś tam kiedyś został lekko przyfarmiony to myślałem że nie da się trafić z wiadomych powodów ale jak to mówią kto mieczem wojuje od miecza ginie - miałeś niesamowite szczęście że logłeś tuż przed atakiem a niedługo później strzał na top 1 acs na kimś kto na Ciebie leciał... w czepku urodzony Puchatkowi szo chociaż widzę że urlop

• Graty, Janka raczej łatwo trafić nie było bo bardzo aktywny zawodnik ładny strzał i %, jest co przetapiać. Jankowi szczere SZO! Cytat od grigor04: „Graty. Kiedy ahwak? ” Cytat od WWL: „W woli informacji: kiedy Ahwak - wiem czyj, ale nie mój, w moim przypadku nigdy :). Zły strzał :). ” a żeśmy zakłady robili czy Twój czy Raya, jednak Ray inaczej być nie mogło

• Huciap ma dobre oko graty wlotu, sporo gęsi padło. Wampirowi SZO

• mega graty Rambo! miałem skomentować ale zapomniałem super że weszło, oby Ci się trafiały takie stejki jak najczęściej obrońcy SZO edit: i zdrowia!

• Kilka prób wstrzelenia się w odświeżanie na przestrzeni miesiąca, trochę obserwacji....która ostatecznie nic nie dała bo obrońca przeniósł się gdzie indziej i właśnie gdzie indziej udało się wstrzelić - obrońca zalogował chwilę po starciu i wrzucił urlop. Odbudowy niestety nie będzie - obrońca kończy przygodę z uni. Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia w realu serdecznie pozdrawiam nasz sojusz szwadron świstaków, w szczególności Johnnego Rambo, Fenia, grigora, Ezechiela, Shadowa i Karitasa któ…

• Okoliczności tego starcia były dla mnie z początku bardzo zagadkowe, bo obrońca w środku nocy do mnie pisał, żeby ostatecznie nad ranem zostać ustrzelonym. Ale okazało się że pechowy dzień i kłopoty życia codziennego...złom w grze i mini-złom w realu. Obrońca bardzo sympatyczny i życzę odbudowy! Pozdrawiam serdecznie całe uni i świstaki, te które jeszcze grają a w szczególności Grzegorza04 xgettyimages-592495011-jpg.jpg.pagespeed.ic.egTefYj0nB.jpg Dnia 04-09-2019 --:--:-- następujące floty spotk…

• szkoda że recki nie wbiły się odpowiednio ale mimo wszystko nie jest źle, ten metal przynajmniej część strat odrabia mega graty, wykorzystałeś okazję Doliczając tę zbiórkę ponad 600kk sury to Outs się dzisiaj dorobił nie małego majątku przez noc