Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 369.
-
aleś strzelił! gruby % i wlot, szczęście dla hollusa że fox na posterunku i że nie miałeś tylu recy jakbyś wszystko zebrał i dofarmił to zysk byłby kosmiczny. Ale i tak ogromny graty!
-
Jakby podliczyć ile wylatałem na obrońcę i ile straciłem to pewnie jestem na minus z 2 tyg temu po obserwacji zrobiłem universowi moonkille ale padły mi wszystkie 30 gsów a na moonie którego najbardziej obstawiałem było pusto więc źle trafiłem dzisiaj po 2 lotach wreszcie weszło. Mogłem nie dodawać krążków ale liczyłem po cichu że gdzieś zaraz mu te gsy też tu wrócą (wyglądało to jak nie odebrany FS) ale okazało się że telepnął je gdzieś indziej i już ich nie wypatrzyłem - trafiły się Foxowi któ…
-
no graty siąsiedzie, dobre walnięcie, tak się zastanawiałem co żeś ustrzelił wrednemu Danielowi życzę SZO
-
Tomasz tutaj miał jakieś niecne plany, na szczęście udało się je nieco pokrzyżować bilans mniej więcej uwzględnia zbiórki oraz dodatkowe 6 fal gsów które padły (łącznie 15 gsów). niestety recki nie poszły tak jak miały Pozdro dla sojuszu oraz dla całego uni! alpine-marmot-marmota-marmota-calling-hohe-15228770.jpg Dnia 28-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomasjusz [NFZ] ________________________________________________ Niszczyciel 18.000 ____________________________…
-
No gratuluję, na prawdę dobry wlot Nie raz się na Ene due rabe wybierałem, nawet moona zdejmowałem ale ostatecznie dobrze uciekał szkoda ze bez odbudowy - życzę powodzenia w realu. PS. nie mam Ci nic do oddania, póki co Ty mi jeszcze wisisz sporo
-
Na moją 50tkę na Galatei udało się z lekka przyfarmić Lucjana Lucek z pełną kulturką pogratulował więc szczerze życzę SZO trampków pozdrawiam wszystkie gryzonie z naszego sojuszu i całe uniwersum a także znajomych i nieznajomych teknologi-selamatkan-umat-manusia-dari-mitos-ramalan-cuaca-dari-marmut.jpg Dnia 25-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Swistak Akce [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 60.000 Sonda szpiegowska 2 _____________…
-
widzę że jakiś syndrom świstaka masz xD bo skoro w każdym st piszesz to musisz nas lubić fajnie fajnie, a dexik i tak kupujemy ile nam potrzeba więc zluzuj, a adresy masz z tego co widzę złe także rozbijaj tam bunkry dalej bo oczywista w pełni popieram że bunkry są do niszczenia ale kto to się raczej nie dowiesz bo byś się baaaardzo zdziwił xD PS. byś chociaż dał lepszy przelicznik bo wstyd, po takim graczu bym się nie spodziewał
-
obrońca aktywny i dobry flociarz, ale przysnął podczas zsyłki flotek i surowców do głównej, bo przyfarmiał ostatnie kilka nocek a każdego zmęczenie w końcu dopada pozdrawiam SWISTAKI i cale uniwersum obrońcy BSZO groundhog-marmot-rodent-stock-getty.jpg na prośbę obrońcy jakiś mjuzik youtube.com/watch?v=VCnPe5bBnAU Dnia 19-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.972 Pancernik 17.419 So…