Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 369.

• skanuję sobie idlaki a tu patrzę konto które od..... maja 2019 miało urlop bez urlopu xD przeskanowałem wszystko i takie coś się znalazło...na st starczyło pozdro dla świstaków i reszty uniwersum z jabolem na czele gf-1A6b-mf79-fL1o_swistak-320x400-nocrop.jpg Dnia 06-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.500 _________________________________________ Obrońca Unnuaui _________________…

• mała wizytacja pozdrawiam obrońcę i życzę SZO pozdro także dla wszystkich świstaków i całego uni 1lgx8q.jpgM.marmota_latirostris_in_Ve%C4%BEk%C3%A1_Studen%C3%A1_dolina_2.jpg z dedykacją Dnia 05-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.111.111 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca sjaM [PAKT] ________________________________________________ Reaper 6.144 …

• Ładnie główne graty lecą w stronę chilla ale dobrze że udało się wykorzystać możliwość powodzenia i z fartem!!!

• kandytat: grigor04

Akcelerator - - DiD Galatea

Witam, chciałbym zgłosić gracza którego w zasadzie nie trzeba tu przedstawiać. Każdy kto gra/grał na galatei wie kim jest @grigor04. Zacznę od tego że grigor jako gracz gra na galatei bez przerw prawie od samego początku uni na 1 i tym samym koncie. Kiedy o wielu świetnych graczach którzy tutaj grali historia zdążyła już zapomnieć, przez cały okres trwania uni stanowił aktywnego i oddanego uni gracza. w tym czasie: wykręcił w sumie 65 ST (+ wiem jeszcze o conajmniej kilku-kilkunastu które nie zo…

• Na farcie wyłapana minimalna luka w odświeżaniu, pozdrawiam całe uni a obrońcy odbudowy trampków! 190507-marmot.jpg Dnia 16-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 57.063 Okręt wojenny 18.754 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Nomad [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 32.777 Duży transporter 13.470 Recykler 621 Niszczyciel 3…

• Trochę farta trochę obserwacji i error złapany obrońcy SZO pozdrawiam _113266303_mediaitem113266301.jpg Dnia 11-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 56.060 Okręt wojenny 17.974 _________________________________________ Obrońca Error04 ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 23.211 Lekki myśliwiec 29 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 6 Okręt wojenny…

• Przy okazji starcia pozdrawiam przede wszystkim chłopaków z nfz którzy ostro się czaili na flotę i zdejmowali moony ;p Też próbowałem upolować i udało się w końcu znaleźć lukę w zabezpieczeniach wyłączyłem antywirusa, miałem trochę więcej szczęścia i efekty poniżej pozdro dla całego uni i świstaków 825851d38b58e.jpg Dnia 12-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 99.999 ____________________…

• szybki locik i weszło pozdrawiam wszystkich bez wyjątku tradycyjny świstaczek do starcia c33ec0b94bc69015086a14540836 obrońcy SZO! Dnia 06-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 57.216 Okręt wojenny 17.038 _________________________________________ Obrońca Error04 ________________________________________________ Mały transporter 38 Duży transporter 21.521 Lekki myśliwiec 46 Ciężki myśliwiec…

• Mała debunkracja i wjazd w ... 43 tysiące pełzaczy. Chyba jakiś wiec pełzaczy z uni xD obrońcy SZO i odbudowy tej crawlerowej planety Zysku z tego 2/3 z racji na wypalony dex ale i tak jest co cieszy pozdrawiam wszystkich NjE0NDk5YQskUjh3RE5sHmcKbC0CF2JIMBJ0ZkR6YVxxBDZwWQxhDmtHPi0GUmAaKR98dF4De113CH1xRgR4XnIIeHVZAn5FIUonIQUYPR0sQzolAFRgADVXbDk= Dnia 30-09-2020 19:36:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Lekki my…

• Graty, ładny wjazd i zysk. Nocarzowi SZO!

• Sprawa starholdera aka bombla aka medvzy ciążyła już wszystkim od dłuższego czasu. Typ zrzucał co jakiś czas urlop w środku nocy, złomował albo farmił co się dało i zapinał z powrotem urlop, więc praktycznie nie do dorwania gość. Tej nocy też trafił jednego złoma ale albo zasnął, albo zapił albo myślał że wrzucił urlop a tak się nie stało. któż wie, może się kiedyś ujawni i sam rozwieje tą ciekawostkę Szczegóły nie są istotne bo i nie są ciekawe, tylko tyle że ok 7 się pierwszy chill z rybakiem …

• graty Panowie, sprawna i ładna akcja. Fajny zysk i wreszcie nie będzie takiego nękania skanami Jakieś urozmaicenie od puszczania eksp ;p Cytat od (Cannabis): „A reszta tych pro flociarzy z galatei... To pipy jesteście, tyle czasu... I nic ” Widzę że Ci banik nie służy śledzeniu tego co się dzieje na uni xD nie dość że gość raptem parę dni temi zdjął urlop po tak długiej nieobecności to jeszcze kilka osób już się za niego zabrało, min. Jabol który mu w układ wbił i zgsował, pewnie też wykurzył fl…

• Coś niecoś obserwowałem ale obrońca poszedł na u. Dzisiaj zauważyłem że zdjął, szybka akcja i siadło pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytają MILKA1-1920x840.jpeg Dnia 17-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 77.777 _________________________________________ Obrońca Lonkiss [S S] ________________________________________________ Mały transporter 23.206 Duży transporter 130 Lekki myśliwie…

• idzie, idzie duże gratki dla Ciebie bo polowałem na errora ale nie udało się co leciałem to albo siedział albo logował także gratuluję wyłapania dobrego momentu wczoraj jakiś dziwny dzień właśnie bo 3 cele poleciały

• Udało się ustrzelić Conradusa SZO dla niego pozdro dla wszystkich a w szczególności dla gregora M.marmota_latirostris_in_Ve%C4%BEk%C3%A1_Studen%C3%A1_dolina_2.jpg srebrny jubileusz 75 st na galarecie Dnia 10-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Conradus Ars Humana [REA] ________________________________________________ Mały transpor…

• mały comeback! stęskniłem się za Wami mordy więc jak już życie nieco pozwoliło wróciłem Wam poprzeszkadzać wypadało by się przywitać jakimś większym % ale na tej pustyni ciężko coś lepszego na prędce wykombinować najgorętsze pozdrowienia dla @grigor04 oraz @John Rambo @Farnah @Hollus Grand Master @Foxofnox a także dla całej kochanej ekipy LPZ na czele z Jabolixonem, Tomasjuszem, Darkstariusem, Lucjuszem, Xarkiem, Miningiem, Benkiem i całą resztę ferajny discordowej tradycyjnie: 593f45c4a8d8dbf5c…

• graty Panowie grigor jak zawsze czujny! % potężny, zyski eleganckie... oby tak dalej dzięki za pozdrowienia dla LUCJUSZA szO!

• widzę Hol oberwał graty dla agresora, Hollusowi SZO!

• Graty Hol, całkiem elegancki wjazd widzę że pod presją otoczenia wiec tym bardziej powinno cieszyc ;p pozdro i latajcie dalej

• Xarek świstak? graty i powodzenia w zabawie, dla obrońcy SZO