Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-369 z 369.
-
Klikając sobie leniwie w to sobotnie popołudnie zobaczyłem że wystartował na mnie agresor. Skład same ow także grubo, a ja ekonom napisałem więc kulturalnie do agresora że jestem aby mi nie przesmarował satelitek, skoro surkę i tak wydam. Ale zero reakcji, lot kontynuowany... no to obmyśliłem jak się wybronić i wyszło jak wyszło. Agresor wykonał wszystko bardzo poprawnie bo opóźniał atak i 2x skanował przed, w tym na około 14 sekund przed wlotem. Doczekałem do samego końca i w tym czasie anulowa…
-
graty dla agresora się należą bo pewnie wyczuł i trafił w dobry moment graty trafienia sojusznikowi SZO i życzę żeby faktycznie udało się odegrać @kivan: szczerze to chyba nie widziałeś niekulturalnych jak to według Ciebie jest takie (na deimos bym Ci na pęczki takich pokazał :D) tylko zachęta do dalszej rywalizacji, a przecież na ten moment nie masz się czego obawiać no a złomik zebrany czysto, wiadomo że wkurza zawsze strata zysku ale jeszcze na nie jednym pewnie zarobisz :P A Halszkę to ja te…
-
Okok, zrozumiałem dwuznacznie prawdę powiedziawszy a tak czy inaczej nie chciałem żeby sojusznik tak po uszach obrywał publicznie jak sympatyczny i pomocny kolega
-
Cytat od PanOwocek: „Graty Owens Konto z tego co pamietam budowane od poczatku na jakis przekretach na koncu sprzedane i zezlomowane. Tak sie koncza machlojki :-)” Konto było GloryDragona, co każdy z grających na uni wie i pamięta. Nie wiem i nie komentuję w jaki sposób było budowane, nie mniej zrezygnował z gry to tamtych akcjach z banami i małym rozpadem Lhip. Kilka osób miało konto w ofercie żeby się przenieść (np ja) ale nie miałem takiej ochoty. W końcu znalazł się chętny na pogranie, dokon…
-
Popieram przedmówcę, po prostu dużo spraw na głowie, problemów tego typu rzeczy i się samo z siebie błędy robi. Choć to nie do pomyślenia i niedopuszczalne, tylko ludźmi jesteśmy i czasem przez zaniedbanie takie rzeczy wychodzą. Były są i będą. Taka ludzka natura i dzięki temu są jeszcze jakieś emocje a nie jak roboty Cieszę się że ence zostanie, zajmie trochę odbudowa, pewnie da recki będzie mieć już flotę nie do zdarcia wtedy, ale kto wie co przyszłość przyniesie. Trzeba wyciągnąć wnioski, zap…
-
tumblr_static_lie-down-try-not-to-cry-cry-a-lot.jpg dla ciekawych: 37898,62% atakierowi graty bo cóż, sprawna akcja. ence.. nigdy więcej w ten sposób i do odbudowy marsz!