Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Słabo bo słabo ale jest Pozdrawiam sojusz; Supernową, Pac-Man i Psychozę z Deimos, Szwadron Świstaków z Izara... w szczególności Akrobatę, Olszyna, Torino, Proskanera. a dzisiaj dodatkowo Sky is Over, Brzozaa, Wiktor... serdecznie :P Dnia 23-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [Pac-Man] ________________________________________________ Pancernik 2.365 Krążownik 6.390 _________________________________________ Obrońca sylwek _________________________________…
-
Gratuluję obu agresorom ładne starcie, % i zysk! czego chcieć więcej....
-
Ten procent jest tak gruby, że aż mi się tablica aktualizacyjna wiesza na prawdę super starcie, nie mniej gratulacje należą się także dla agresorów za twardą decyzję lotu do końca. TOP zostanie zaktualizowany na dniach, chwilowo jeszcze można podelektować się największą bitwą pancerną LIBRY.
-
Wielkie graty za to starcie, nieziemski %! Cieszy mnie też bardzo fakt że moje stare ganimedowe konto przetrwało do tego czasu i nawet miało szansę wziąć udział w takim starciu.... także cieszę się AUTO że oddałem je Tobie i że do tej pory udało Ci się na nim pograć. To była dobra decyzja ;) jeszcze raz graty za wspaniałe starcie!
-
Wstawiam za sojusznika z powodów technicznychCytat: „Podziekowania dla zielu75 za pożyczenie brakujacych reckow, Akceleratora,który zawsze nade mną czuwa i mi dopinguje..!:) Pozdrowienia dla całego sojuszu Pac-Misiow, SUP z Deimos i Buddy..!:)” Dnia 28-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Okręt wojenny 520 Pancernik 1.080 Krążownik 4.026 _________________________________________ Agresor Akcelerator [P…
-
Mam nadzieję że inauguracyjny steczek nie determinuje formy na kolejne próby na uni, bo nie specjalnie jest się czym chwalić ale zawsze wrzucam w celach archiwizacji... Niezbyt dobrą flotę mam na takie rozbijanie się (stąd remis...) ale zysk i tak miał wyjść w miarę sympatyczny. Liczyłem że obrońca już sobie poszedł spać a że skanujących w okolicy dużo to zaryzykowałem bez czekania na synchro recków. Obrońca się pojawił w 5-10 min po starciu no i zaczął zbierać na odbudowę :XP: Okazało się że wc…
-
Ledwo jedno starcie Kanade update'uje na topie to kolejne wrzucasz xD gratuluję wszystkim agresorom zysk może nie wielki na /3 ale na prawdę ładne starcie i ładny %%%. Jeśli to nasz były współsojusznik Antyk z deimosa to życzę 'SZO!!!' (a jeśli nie to 'SZO' :XP: )