Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ja sobie w Tatrach siedzę a tu takie rzeczy się dzieją xD co prawda zerkałem pokątnie z komórki jak mi się raz net trafił ale tego nawet moje stare herbiaciane fusy nie przewidziały już dawno po fakcie także wiem że odbudowa leci i z tego się cieszę, bo to by oznaczało że źle wywróżyłem graty dla agresora bo starcie grube niczym panowie jeżdżący wozami na morskie oko
a co to się stało że obrazki nie związane z GoT? xD tylko Kubuś Puchatek? zaglądam tak od święta w końcu. ale jak pomyślę jak za dzieciaka lubiłem Puchatka to się wesoło robi xD ....a może dalej lubię graty ładnego wlotu, ale na wejście do topu musicie jeszcze trochę podśrubować xD edit: powinienem napisać "kolejne wejście" ale fajnie by było powklejać też innych :P
Dobry Wieczór zgłaszam że będę nie obecny do około 18 września (lub ok tydzień dłużej) więc na pewno do tego czasu nie dokonam aktualizacji TOP. życząc dalszych złomowań Akcelerator
No ładnie, znów będę musiał topkę uzupełniać ładny % i wlot, no i zysk chociaż przy tym % złomu nie aż tak zaskakujące :p dla obrońcy życzenia tego co postanowi
mógłbym podpisać się pod słowami Hell'a.... ale odwróconymi o 180 stopni xD bo kto zna Akrobatę dłużej ten wie że to gracz bardzo wytrwały i niezłomny dzięki za pozdrowienia i tak trzymaj pozdrawiam i powodzenia dla pacmanów i przyjaciół
gratuluję starcia bo % na prawdę gruby. Aż top zaktualizowałem z tej okazji xD graty dla agresorów, dla obrońcy szo/udanego odwyku, zależnie od decyzji a calineczka jak zauważyłem to co uni robi gównoburze na forum więc 'nihil novi' i to ostatnia rzecz jaką by się można przejmować. pozdrawiam
akurat tak dzisiaj kontrolnie wszedłem bo słyszałem że Akrobata padł, co mnie zasmuciło wpadłem zobaczyć co tam u Was słychać i widzę na topce zmiany są, no to uzupełniam dzięki za linki, tak czy inaczej zerkam w librę ale przynajmniej nie pominę
Bardzo ładnie Akrobata ostatnio jakoś tak nie wiele tego było i się martwiłem co tam z Twoim zdrowiem ale dobrze że wszystko ok graty, ładny procent i zysk czekam na więcej i większe :bdb: obrońcy
gratulacje Tyler!!! i dziękuję za pamięć i pozdrowienia, też o Was pamiętam i trzymam kciuki ciągle. Fajny debiut bo zysk całkiem przyzwoity czekam na więcej a kciuków za Was nie puszczam
No ładnie się Satan rozbijasz ale jak na swoje wyszedłeś no to w sumie elegancko, jak nie było z kim lecieć to trzeba drapać co można liczę na więcej od Ciebie, trzymam kciuki za Was cały czas, mimo że rzadko zaglądam... klepnij tam co ładnego i czekam na kolejne pozdrowienia xD