Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Na 2paca czaiłem się wiele razy, dzisiaj udało się ustrzelić. Ostro cisnął recki i wiosłował ale z 3/4 pzta udało się zebrać więc jest git SZO Pozdrawiam wszystkie ŚWISTAKI ! oraz znajomych i nieznajomych ;) article-2202033-14F938D9000005DC-768_634x585.jpg *to my podczas skanowania galaktyki Dnia 19-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.662 Pancernik 3.339 Krążownik 11.696 ___…
-
Po ostatnio bardzo pechowych dniach udało się wysmażyć małego STeka temperatury w sumie zachęcają do smażenia. Obrońca zalogował chwilę po i wyczarował prawie 300 recków na szybko więc trochę złomu podebrał Starcie dedykuję Johnemu Rambo pozdrawiam wszystkie świstaki!!! grigora akrobatę fenia i resztę. a także znajomych i nieznajomych 6COAWi.jpg Dnia 12-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Okręt w…
-
Graty ataku, szkoda że na rolniku z nim niestety nie mieliśmy kontaktu od czasu STeka (w zasadzie podczas kiedy powstał stek rolnika nie było na koncie już ponad 2 dni...) ale miał jakiegoś długiego fsa bo nie było jej przez jakiś czas - sprawdzaliśmy. Mamy nadzieję że z nim wszystko ok i jedynie porzucił grę. Graty jeszcze raz bo czyścioch na ponad 3k% i 350kk zysku - pozazdrościć
-
Gratulacje! Mega szkoda że na nas i na Baim... ale ostatnio biedny i tak nie miał czasu zaprzątnięty naukowymi sprawami Trafiłeś w dobrą lukę zysk masz ładny więc przetapiaj. A Baiemu powodzenia w realu co do konta ciężko powiedzieć,weźmie ktoś z niższego topu albo znajdziemy kogoś chętnego do poklikania. pozdrawiam
-
Wielkie graty dla obrońców to się nazywa prawdziwy sojusz! Suma sumarum agresorzy wielkich zysków nie mają (aczkolwiek kraken sobie trochę dzisiaj odbił xD) jeszcze raz wielkie graty i powodzenia w odbudowie. dla agresorów należą się za ostry wjazd, ale z takimi flotami można dużo
-
Podziękowania dla Franka za lot, wszystko jego zasługa. Obrońca nas nastraszył aktywnościami podczas lotu Bardzo kulturalny gracz mimo złoma pogratulował, troszkę zebrał więc będzie na odbudowę SZO
-
Witam Udało się trafić odpowiedni moment i dolecieć do obrońcy, któremu życzę szczerze SZO bo ładnie pogratulował po starciu i nie zbierał złomu mimo że miał chwilkę czasu Pozdrawiam Świsssstaki! Grigora i Akrobatę top złomiarzy. A także wszystkich znajomych i nieznajomych Dnia 03-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SZW-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.536 Okręt wojenny 3.700 Pancernik 1.610 _________________________…
-
Gratki Panowie Po takich Waszych ładnych wjazdach mogę sprzątać, czysta przyjemność przetapiajcie w eko
-
Witam Weekend upłynął pod znakiem dużych a nawet ogromnych starć, rzutem na taśmę udało mi się coś dorzucić od siebie do tego totalnego chaosu i zniszczenia. Plan był lecieć z Akrobatą ale niestety nie mógł więc poleciałem solo. Pozdrawiam serdecznie wszystkich znajomych i nieznajomych, szczególnie nasz sojusz Świstaków! w szczególności grigora i ppy którzy mi towarzyszyli podczas akcji. Dodatkowo Solitary Wolfa i Proskanera Obrońcy życzę odbudowy, chociaż załączył urlop na chwilę po starciu. Dn…