Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-7 z 7.

• Może się nikt nie zezłości za moonówkę. Dnia 28-12-2019 08:00:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcepan [GBA] ________________________________________________ Krążownik 74 Okręt wojenny 53 _________________________________________ Obrońca hardkorowy budzik ________________________________________________ Lekki myśliwiec 511 Sonda szpiegowska 163 Satelita słoneczny 88 Lekkie działo laserowe 114 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Marcepan [GBA] _______…

• Połasił się na surowiec. Skanował wszystkie planety w układzie. Krążki stały na koloni. Aktywność była. Na farta posłałem stacjonuj 2 sek przed dolotem atakiera. Musiał przeoczyć zniknięcie statków. Wystarczyło opóźnić tym bardziej że sojusznika mam w układzie ale tego chyba kolega zrobić nie potrafił. Ale przecież każdy się kiedy,ś uczył

• Se Pan atakier chyba kiepsko zeskanował. Dnia 26-12-2019 21:30:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szubik [RxB] ________________________________________________ Krążownik 30 Duży transporter 10 _________________________________________ Obrońca Marcepan [GBA] ________________________________________________ Mały transporter 40 Lekki myśliwiec 13 Krążownik 70 Satelita słoneczny 1 Wyrzutnia rakiet 27 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Szubik [RxB] ________…

• TrashSim mnie trochę orżnął i ten francowaty krążek nie spadł. Śmieszne procenty patrząc na AntyTOPmateria 1 solo. Ale się mieści Pozdro dla sojuszników Dnia 27-12-2019 08:31:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcepan [GBA] ________________________________________________ Krążownik 70 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DrShuu [KWD] ________________________________________________ Mały transporter 27 Duży transporter 124 Lekki myśliwiec 95 Ciężk…

• Powitać! Nic specjalnego. Skan, lot, ciach. Skromnie trzeba rozpocząć przygodę ta tym uniwersum. Obrońca zalogował się jakieś 5 minut po wlocie, Farmienie nie wyszło, a szkoda bo trochę paliwa uciekło. 3 śmieciarki gdzieś zabłądziły więc lamerstwo totalne. Pozdrawiam sojuszników i "P"rocenty. Dnia 26-12-2019 07:45:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcepan [GBA] ________________________________________________ Krążownik 64 _________________________________________ Obrońca Nerwus…

• Powitać Lot totalnie spontaniczny przy bronchosolu Tylko to miałem do dyspozycji. Wrzucam aby Janik znał skład floty a nie spamował sondami non stop COMA nie rzONdz !!! Dnia 16-11-2019 00:07:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcepan [G_D] ________________________________________________ Krążownik 1.055 Okręt wojenny 604 Pancernik 199 _________________________________________ Obrońca Czerstwy Zbigniew [MULTI] ________________________________________________ Mały transporter 400 …

• I ja coś naskrobię. Choć zjawisko skupu kont do różnych celów jest powszechne od x lat to uważam że takiemu rozwojowi sprawy winni są przede wszystkim sprzedający. COMArów znam z u32. Tam także wiele razy pojawiały się tego typu podejrzenia ale oprócz tego goście umieją zwyczajnie latać. Pamiętam akcje ściągania Kovala i obliczenia mipa kiedy to koval będzie w samolocie (Kraków--> Dublin), Lub obrony Sturnusa. Mopkoff choć sojusznik wiecznie węszył spisek. Tak czy owak....świata nie uzdrowi i tr…