Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 99.
-
wstawiam za sojusznika Dnia 05-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ROBO81 [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 29.267 Bombowiec 940 Niszczyciel 578 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca nicram123 ________________________________________________ Duży transporter 300 Krążownik 200 Okręt wojenny 200 Recykler 200 Sonda szpiegowska 5 Bombowiec 200 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 200 Wyrzutnia rakiet 16.000 Lekkie …
-
drugi dziś minionek w reckach milutko x-trial kiedyś próbował mnie farmić próbował starcie dedykowane lord owi wtedy co lorda trafiłem właśnie liczyłem na x-trial niestety zysk jest przyzwoity % nie najwyższy ale... pozdrowienia dla najlepszego sojuszu spam start youtube.com/watch?v=R0jpIzJy2VY tumblr_nqvs2vgF9z1s8njeuo1_500.gif Dnia 05-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan SlowiaNiN [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 O…
-
miał paść ktoś inny, padł Lord kilka min po wlocie zalogował się, pogratulował i nie wiosłował mimo że miał recki na planecie. powiedział że odbudowa będzie więc życzę Bszo! trójka z przodu. tu dziękuje że osamie za robienie aktywności 18 skanów od 3:30 tak średnio co 25min nawet zostawiłem recki z nadzieją że się pokusi choć jak się później dowiedziałem wyklikał mi recki ;D tylko nie poleciał pozdrowienia dla SpacE 33kk mety zebrał osama ale cóż tego się spodziewałem... Dnia 03-11-2017 --:--:-…
-
Moje latanie i desperacja zaczynała być już żałosna dziś wstałem odebrać fs`a i pomyślałem że zeskanuje kolegę udało się i dwójka z przodu:) pozdrawiam najlepszy sojusz na uni youtu.be/41hxkfRusvA Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan SlowiaNiN [SPACE] ________________________________________________ Pancernik 3.710 Lekki myśliwiec 20.000 Okręt wojenny 1.150 Krążownik 10.068 _________________________________________ Obrońca Master Zloto ____________________…
-
gratulacje sojusznikom wojna zakończona definitywnie:) avivo się rozpadło. szkoda że tyle złomów dostali w połowie wojny
-
brak chęci i czasu do gry... zwłaszcza jak ostatnie sumi i Reaver ciągnęli mi dwa cele... pewnie gdyby nie franc i jego nachalne skany (15/20 dziennie) pewnie już dawno bym dłuższy urlop włączył. pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 21-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan SlowiaNiN [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000 Pancernik 2.915 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kubakabana90 [B…