Cytat od OldRiddick: „Cytat od vengje: „ojjj wielka szkoda grusssa Przyznam, ze moj ulubiony flociarz na uni.. ale taka gra, albo Ty ich albo oni Ciebie Graty Queen wyczucia a Tobie grusss wielkie SzO! szkoda, zeby Uni stracilo takiego gracza, pozdro! ” "Flociarz", "Anciarz" z jednej miski jedli... A czekaj nie... Prawdziwy flociarz spakował prawdziwego anciarza w recki i to jeszcze ładnie poukładał co by więcej się zmieściło "Idę po TOP1" choć długo kazałeś czekać na zlookanie tego ST to warto …
ojjj wielka szkoda grusssa Przyznam, ze moj ulubiony flociarz na uni.. ale taka gra, albo Ty ich albo oni Ciebie Graty Queen wyczucia a Tobie grusss wielkie SzO! szkoda, zeby Uni stracilo takiego gracza, pozdro!
przeciez to kupione konto Jarczyka spushowane przez Nuriela :p jak juz wyrwal bana a zlotowki poszly to co ma mu zalezec czy nie :p graty Redi, przetapiaj i bawimy sie dalej..
(ciach!) 3 raz zwiedza recki (ciach!) dzien wczesniej wlecial mi w kolonie po jakies "odpady surowcow" , mialem przerzucic stateczki i go skarcic ale widze Slip wyreczyles mnie dzieki. Andromedzie SzO nie zycze.. urlopik zarzucony Moderator mntek:Prosiłbym o mniej floodowe wypowiedzi
łoooo ( taka moja reakcja jak wszedlem rano ) bede siedzial i odswiezal dopoki Tereth sie nie wpisze xD HAHAHAH <popcorn> Graty Queen! Ide do Ciebie na korki Tomee, mam nadzieje ze to nie koniec przygody, SzO.
Bo chlopaki nie wiem czemu nie chca wstawiac starc Nie kazdy ma parcie na gratki Oczywiscie akademii naleza sie slowa uznania, chlopaki daja z siebie wiele i to nam sie podoba
Gratuluje Queen, zysk piękny, szkoda tylko, że na sojuszniku Hary zapowiedział powrót, musi tylko odpocząć. To Badiego już nie ma? Szkoda, spoko gość, pozdro Badi i powodzenia gdzieś tam..