Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 40.
-
Przyszłość Ogame
Posta czego Ty sie dziwisz jak durnie z gf moga tylko cos [ciach]. (przyklad ich super pro elo zasada o 6sek przed wlotem ). a nie ulepszyc to raz ( bo pewnie zajmuja sie tym ludzie ktorzy z gra maja tyle wspolnego co tacy nasi operatorzy czyli nic ) a drugie durnie z teamu nie rozumieja intencji tych pierwszych i chyba czytac rowniez nie umieja bo wlasna zasade traktuja tak 6sek lub mnie =ban - A NIE TAK JEST ZAPISANA! - no ale czytanie ze zrozumieniem ich mocna strona takze nie jest zeby byc takim…
-
potem poczytam bo teraz nie jestem w stanie - kiedys tam czytalem ale nie wiele mi utkwilo w skrocie zasada wymyslona przez durni ktorzy pojecie o grze maja chyba tylko z obrazkow albo z opowiesci - i przestrzegana przez jeszcze wiekszych durni ktorzy nie wiedza co durnie1 wogole chcialy zrobic edit: przykladem tego jest ban dla whisky za szpieg na 6 sek przed wlot niszcz 15 00 00 skan na 15 00 00 cofniecie 1 fali niszcz odczyt skana , zawrtoka /wlot. i wystarczy ze serwer zlaguje podczas zawrac…
-
to podaj mi topy johna malowicza i tego drugiego tam smirnofa - masz kolezanke z teamu - co sie tym zajmuje niejaka ciap wyzdradzcie gdzie graja i jak sie zowia . chyba ze tego tez nie potraficie:) napewno takie z nich topowe konta ze placza straszliwie
-
jakis nowy zly moderator moj super post usunol
-
brawo ty.. "Nie dawajcie psom tego, co święte, i nie rzucajcie swych pereł przed świnie, by ich nie podeptały nogami, i obróciwszy się, was nie poszarpały" tak brzmi caly cytat i coz stalo sie wlasnie - swinka sie obrocila i poszarpala a teraz [ciach] Super Moderator Dziuba:Upominam za pseudocenzurę
-
gral powiadasz topowy flociarz na x5:D? haha pewnie i nie jeden opowiesz nam jego historie? question! 1. niechcesz ufsow tak jak ja - dlatego zeby moc ich skasowac , pokazac im gdzie ich miejsce oraz to ze sa tylko metalem i krysztalem? czy tez jak mowi falku 2. dlatego ze ci robia krzywde a ty im nie mozesz nic zrobic? nie ma co dyskutowac tak sobie gre ustalili i trzeba sie przystosowac , sa plusy i minusy tego ze jest ufs
-
i tak nie macie
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
.pl1.. - - Hall of Fame
Poststarkk pocisnolem CI wyzej - ale zanim przeczytlaem edit : i dalej podtrzymuje edit 2 : a akcje wymyslij hmm chyba szpryc dawno temu - na fornaxie wykonanie ja , szpryc vs cwaniak i puszer jumek
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
.pl1.. - - Hall of Fame
Postciekawe wpisze sie jak przeczytam na ta chwile do moje pupila darth mario:) na koncie terrego - jestem wg Ciebie polmozgiem? - milo wiedziec . a dla mnie Ty jestes najlepszy graczem swiata : ) co osiagnoles sam wiesz - wiem i ja potem sie wpisze - jak calosc przeczytam bo ciekawy temat co do glupcow - osobiscie z atakierow znam tylko amstela i ruda a i kefiego (i sadze ze to byl jego pomys - amstelal ) zeby tak zezlomowac tego chlopaka do wszystkich ktorzy pisza ze ktos zostal oszukany jakies yo…
-
wezcie zmenicie na starych uniach( istniejacych juz dlugo )a najlepiej na wszystkich wartosc dexu pozerana przez statki bo to paranoja jest , recki zra wiecej niz lot flota... zrobcie cos z tym bo bez sensnu taka gra . ja zdaje sobie sprawe ze wy w to nie gracie i nie ogarniacie co i jak - ale wierzcie na slowo ze przy wiekszych ilosciach to padaka jest zeby nie byc goloslownym przyklad lece sobie na chlopka pale np 100kk deu 10 usow dalej i okey - jak siadzie to mam wyslac 1mln reckow i kosztuj…
-
Witam Pozdrawiam kochana Kalinke oraz znajomych i tych ktorzy chca byc pozdrowieni. Opis Rw: co tu napisac:) - STRANGER THINGS zaczelo sie od farmingu pawelos odswiezyl i mi tu ladnie info napisal:) pawelos "w koncu po miesiacach prob cos ci sie udalo trafic no coz bywa nie wielka strata" a pozniej zaczely sie dziac dziwne rzeczy i z moim netem rowniez :) dlatego miedzy innymi zbiorka zlomu wyglada tak a nie inaczej ale wyszlo tak ze strata nieco sie powiekszyla o cala flote hehe szalu nie ma - …